Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem mással?
20#
Kutyát nem érdekel, hogy mennyi farok járt benne/mennyi punciban járt , hogyha egyszer már nem szerelmes a párjába valaki és szakított! Ez tőle függetlenül működik, hogy rá se bírsz nézni más nőre/férfira, mert te viszont még mindig szereted és szenvedsz nélküle!
Én csak magamból indultam ki, én biztos nem feküdnék le, csókolnék meg mást míg ki nem hevernem az exem! A hanyinger kerulgetne, hogy más érint stb.
Egyáltalán nem jó tanács, hogy azért, hogy elfelejtsd/bosszút állj/könnyebben ne szeresd mással vigasztalódj, erre élő példa a kérdező maga!
Nem segített neki és valószínű, hogy akkor se lenne túl rajta ha nem jöttek volna újra össze, hiszen akkor feküdt le mással, amikor már nem voltak együtt!
Senki nem mondta, hogy éveket éljen valaki colibatusban, csak addig mig már nem szereti!
Én tőlem úgy fekszik le bárki bárkivel ahogy csak akar, csakhat nem jó ötlet, sőt még mélyebbre visz, meg tovább hátráltatja az egész elfelejtősdi szakasznak...
Az én példám: 7 évente szakítani szerettem volna, de vhogy mindig újrakezdtük és jól működött.
Huszonnégy évig éltünk együtt.
Sosem csaltam meg és ő is hű volt hozzám.
#25:
Ha bántalmazó kapcsolatból lépsz ki, akkor ajánlatos a pszichológus! Nem az, hogy te csókolozol, orálozol, szexelt más(oka)al! Mert nem fog segíteni, az előző exed látod benne úgyis, még akkor is hogyha a jelenlegi pont az ellentéte!
Most is azt írom, hogy nem éveket kell vsrni
25 Csak csókolóztam mással, és utána 2 hónappal újra összejöttünk. Semmi bajom nem lett a csóktól, és elmondtam neki, kibírta.
Jó volt hogy valaki vonzónak talált, de tovább képtelen voltam menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!