Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lefeküdtem mással?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem mással?

Figyelt kérdés
2 hónapja szakított velem a párom, arra hivatkozva , hogy elfáradt a kapcsolatba, és hogy a sok munka mellett nem foglalkoztam vele eleget. Nagyon csúnya dolgokat vágott a fejemhez, nem szerelmes , nem akar már velem együtt lenni stb. A szakítás után pár héttel lefeküdtem mással, ami egyszerűen borzasztó érzés volt, abba is maradt félúton, fel sem állt😅, sokat is ittam. Nagyon nagy szerelmi bánatom volt, nem tudom, hogy de végig őt láttam magam előtt, mintha vele történnének a dolgok. Tudom abszurd dolog ez, viszont azóta felkeresett engem , hogy újra folytatni szeretni, és mivel szeretem egyből belementem. Nem tud erről az esetről, én mègis hibáztatom magam, nagyon nagyot vétkeztem? Azóta is nagyon nagy bűntudatom van, de nem hittem volna , hogy valaha is együtt akar majd lenni velem, 7 évet voltunk együtt… szörnyű ember vagyok emiatt? Soha nem csaltam meg párkapcsolatban..

2023. júl. 15. 14:44
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
41%
Ez nem a nők irreális elvárása te kevésagyú te. Ez mindkét nemben előfordul.
2023. júl. 15. 17:33
 22/31 anonim ***** válasza:
45%

20#

Kutyát nem érdekel, hogy mennyi farok járt benne/mennyi punciban járt , hogyha egyszer már nem szerelmes a párjába valaki és szakított! Ez tőle függetlenül működik, hogy rá se bírsz nézni más nőre/férfira, mert te viszont még mindig szereted és szenvedsz nélküle!

Én csak magamból indultam ki, én biztos nem feküdnék le, csókolnék meg mást míg ki nem hevernem az exem! A hanyinger kerulgetne, hogy más érint stb.

Egyáltalán nem jó tanács, hogy azért, hogy elfelejtsd/bosszút állj/könnyebben ne szeresd mással vigasztalódj, erre élő példa a kérdező maga!

Nem segített neki és valószínű, hogy akkor se lenne túl rajta ha nem jöttek volna újra össze, hiszen akkor feküdt le mással, amikor már nem voltak együtt!

Senki nem mondta, hogy éveket éljen valaki colibatusban, csak addig mig már nem szereti!

Én tőlem úgy fekszik le bárki bárkivel ahogy csak akar, csakhat nem jó ötlet, sőt még mélyebbre visz, meg tovább hátráltatja az egész elfelejtősdi szakasznak...

2023. júl. 15. 17:37
 23/31 A kérdező kommentje:
Igen és szerinted egy ilyen hosszú kapcsolat után, mennyi idő míg kiszeretsz a másikból? Hát elmondom neked több hónap , inkább év, de lehet soha nem tudsz túllépni rajta. Az a baj , hogy mivel ilyen csúnyán dobott ki nem tudtam mást érezni iránta csak gyűlöletet, persze szerettem, de nem ti tudjátok mit kaptam én tőle és lelkileg ez mennyire megviselt engem, teljes mértékben megbántam , amit tettem és olyan bűntudatom lett már akkor utána egyből, holott még akkor az ex fel se keresett csak rá kb. 1 hétre.. undorodom magamtól én is..
2023. júl. 15. 17:46
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Az én példám: 7 évente szakítani szerettem volna, de vhogy mindig újrakezdtük és jól működött.

Huszonnégy évig éltünk együtt.

Sosem csaltam meg és ő is hű volt hozzám.

2023. júl. 15. 17:50
 25/31 anonim ***** válasza:
22 Igazad van amúgy hogy a hányinger kerülget ha más hozzádér olyankor, ezt én is átéltem, de van az a bántalmazó szakítás típus ahol, amiatt hogy ne legyen rád akkora hatása az egésznek, lépni kell valamerre mert kiüt az egész teljesen. Amúgy nekem is így volt hogy utána jelent meg hogy mégis akarja folytatni. Bár nekem pár héttel utána csak a csók ment lightosan, tovább képtelen voltam menni.
2023. júl. 15. 18:20
 26/31 anonim ***** válasza:

#25:

Ha bántalmazó kapcsolatból lépsz ki, akkor ajánlatos a pszichológus! Nem az, hogy te csókolozol, orálozol, szexelt más(oka)al! Mert nem fog segíteni, az előző exed látod benne úgyis, még akkor is hogyha a jelenlegi pont az ellentéte!

Most is azt írom, hogy nem éveket kell vsrni

2023. júl. 15. 18:42
 27/31 anonim ***** válasza:
*várni, igazából ha évekig más miatt szenvedsz, akkor is ajánlatos pszichológus! És közben ismerkedni, de hetek, 2, 3 hónap múlva másokkal henteregni, az nem segít...
2023. júl. 15. 18:43
 28/31 anonim ***** válasza:
71%

25 Csak csókolóztam mással, és utána 2 hónappal újra összejöttünk. Semmi bajom nem lett a csóktól, és elmondtam neki, kibírta.

Jó volt hogy valaki vonzónak talált, de tovább képtelen voltam menni.

2023. júl. 15. 22:05
 29/31 anonim ***** válasza:
54%
Hé tesó, easy van. Szét mentetek, de kaladoztál egyet, hol itt a gond? Lehet ő is dugott akkor mással.. De minden olyan nem számít, ami a különidő alatt volt. Élvezzétek egymást.. Többi nem számít!
2023. júl. 15. 22:47
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Meg neked van lelkiismeret fúrdalásod? Szakított veled ember! Azt is mondta, hogy nem szeret. Te meg bánatodban megpróbáltál vigasztalódni. Ő meg - miután egy kicsit körülnézett a húspiacon - visszament hozzád. /lehet nem jött össze a kiszemelt csávó./ Én biztos nem fogadtam volna vissza. Nem vagy te papucs? Szerintem a nőd bármit megtehet veled. Gondolkozzál el ezen.
2023. júl. 16. 23:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!