Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kioffolt engem aztán megtudta, hogy lefeküdtem valaki mással és ezért sírt. Ebben mi a logika?
Figyelt kérdés
2021. szept. 6. 21:01
1/7 anonim válasza:
az hogy egy szemét
ő kioffolhat téged, azt csinál amit akar, és abban bízott hogy sírsz utána, mert az növelte volna az egoját
2/7 anonim válasza:
Mert nem gondolta komolyan a kioffolást, csak nem értesz hozzájuk.
4/7 A kérdező kommentje:
3. Már bocs, de ha én valakit kioffolok, akkor rohadtul nem érdekel hogy kivel mit csinál :D Ha ezt valaki másképp gondolja, azt nem tudom megérteni. Ha lett volna esélyem, minek utasít el? Bullshit
2021. szept. 6. 21:25
5/7 anonim válasza:
Miért nem érted?
Az egyes írta jól. Uralkodni akart feletted, ez nem jött be neki, sőt: vesztes pozícióba került.
Ezért sírt. Teljesen jól követhető. A női logika pont így működik.
6/7 anonim válasza:
Jól írják, én is találkoztam már ilyennel. A csaj még egy randiba se ment bele, de utána vitázott a barátnőjével, aki fél évvel később eljött velem.
Másabb, de hasonló eset: a jelenlegi párom netről rendelt egy cipőt, ami úgy törte a lábát, hogy 2m-t se bírt menni benne. Kérdeztem, hogy visszaküldi, mert még megteheti. "Nem."
Tipikus női logika, hogy "nekem nem kell, de azért másé se legyen"...
7/7 anonim válasza:
Hogy ez miért "női" logika, mikor csak kb a fele nő ilyen? Pont ugyanígy működnek egyes pasik is. Inkább kretén logikának kell ezt nevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!