Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgoznad fel? Hogyan folytatnad, mikor azt érzed sem boldogság sem a vágyott élet már nem lesz a tiéd?
Ti hogyan dolgoznatok fel?
5 évet éltem párommal 2 nevelt gyermekem es 1 közös gyermekünk született.
Azbutobbi 2 évben depressziós volt lelki gondokkal küzdött 2xer félre lépett, folyamatos hangulat ingadozás ingerlékenység jellemezte, kozben gyógyszer függő is lett ws volt h annyi gyógyszert vett be h fel napra kiutotte magat, probaltam, iranyitani h eldugtam es csak annyit kapott amennyi meg normalis mennyiseg. Sokat veszekedett.Próbáltam mindig mellette lenni es támogatni de nem volt elég.
Pár napja szakitott es ma.megy egy albérletet megnezni.Elviszi a gyerekeimet, mondván vele van a helyük. Azt mondta nemmszeret mar es nem boldog velem.Mint kiderült a 7 éve sittre került exe felkereste és vele akar lenni. En megállapodtam nekem a csaladom volt a mindenem es soha nem.hagytam volna el a gondok ellenere sem. Nem tudom mit tegyek. Ott maradok egy üres lakásban, a nevelt gyermekeim 12f 10l látom rajtuk h nem tudnak mit kezdeni a helyzettel engem hívnak apának. A közös lányunk most lesz 3 éves, minden este én kelek fel és adok inni teszem tisztába csititgatom ha rosszat álmodik. Most minden eltunik. Nem akarok másik társat és nem látom azt h valaha boldog lehetek. 39 éves vagyok én nem akartam ezt nekem a családom szent.
Hiába vagyok lassan 40 akkor sem értem meg mondván h ő nem érezte h szeretem pedig minden gond ellenére megakartam felelni.
Mit tegyek, eddig értük éltem nyeltem nagyot a hétköznapi gondokkal mentem dolgozni.
Mit kezdjek a helyzettel magammal, a családom nélkül.?
A közös gyereket ne hagyd legalább, hogy egy sittes pasival éljen! 7 évet nem egy kisebb botlasért szoktak kiosztani, és a bent töltött idő is ki tudja, hogy mivé formálta azt az exet. Addig nem lenne pihenésem, amíg meg nem kapom a felügyeleti jogot. Az anya se igen alkalmas három gyereket egyedül nevelni.
A nevelt gyerekeiddel beszéld meg, hogy mehetnek hozzád, hívhatnak, joguk van tartani a kapcsolatot a féltestvérükkel.
Ha egyedül nem tudod feldolgozni, akkor beszélj rokonnal, barátokkal, ha tudsz, akkor pszichológussal.
2.es igazán 1 gyermek kori barátom van, de nem akarom terhelni a gondjaimmal. Édesanyám is teljesen kiborult a kis unokája miatt.
Szeretem a gyerekeim és még mindig szeretem őt is, nem értem,.hogy nem tudta ez a sok szár dolog ezt kiolni belőlem, itt valoszinuleg velem van már a baj. Szívem szerint innen minden nap h legalább elnyomja ezt a szarhullamot, de amikor a kislányom megkerdezi hogy " apa ugye nem mész dolgozni " nem tudom ott hagyni és csak ölelem.
Nagyon sajnálom.
A gyermekért próbálj meg harcolni pláne hogy akivel lenni akar a feleséged megjárta már a börtönt.
Miért volt börtönben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!