Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az előző kapcsolatában volt egy félrelépése. Adjak neki esélyt?
Nekem jó tapasztalatom van e téren. Teljes összhang 9 éve. A bunkó férjét többször megcsalta,de nem érezte bűnnek,akkora arrogáns fkalap volt.
Amúgy nagyon becsületes emberek is megteszik.
Akinek egyszer ráfért a képére és még ezek után pluszban a másikra mutogat, hogy ő tehet róla, az tőlem maximum kosarat kapna. :D Egy normális ember magának tartozik hűséggel, nem annak, akivel épp együtt van.
Ha utálná magát érte és úgy igazán megbánta volna, ha elismerné a helyzetben a saját felelősségét, akkor lehet, hogy nem nézném semmibe. Lehet, hogy nem tudnék bízni benne továbbra sem annyira, hogy összejöjjek vele, de legalább nem éreznék undort.
Ezzel az a gond, hogy(itt most nőkről van szó) majd nálad is lesz hullámvölgy, mert minden kapcsolatban van.
Ő meg majd félrelép, mert .....
Szal...
Nők általában az érzelmi elhanyagoltság miatt lépnek félre, a férfiak simán szexuális kíváncsiságból (nyilván nem mindig mindenkire igazak ezek).
Én adnék neki esélyt.
Mert ha valakinek sz-r volt az első a kapcsolata azt is passzoljuk az elején, mert hát mi a garancia, hogy majd velem jobb lesz?
Másrészt, oké, hogy egy féltékeny f-sz volt a pasija, de ez akkor sem ok a megcsalásra, ott lehet hagyni, azt lehet mással dugni.
Nem értem, ha sz-r egy kapcsolat, akkor miért a megcsalás az opció?
Még ha meg is érdemelte a megcsalt fél, akkor is miért nem mondják ki, hogy vége? Csak akkor szakít az ember ha már van egy másik biztos pont? Ennyire kapcsolatfüggő lenne? Még akkor is ragaszkodik, hozzá, ha az sz-r, de mégse legyen egyedül?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!