Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok olyan szemét emberrel, aki egyik párját már megcsalta és az aktuálisat is éppen?
Én csaltam már meg az exem, egyetlen egy alkalommal, egész életemben. Rájöttem, hogy én nem ilyen ember vagyok, ez nekem nem fér bele a magamról alkotott képembe. Színt vallottam az exemnek és szakítottam vele, mert még mindig jobb későn, mint soha. Azóta se csaltam meg senkit, és az ingert sem éreztem rá, nagyon könnyedén tudok ellenállni bármilyen csábításnak.
Ezt csak azért mondom, mert amúgy nem feltétlenül jellemvonás a hűtlenség. Az egy döntés, amit tudatosan hoz az ember, részben a körülmények miatt, részben meg mert talán még fiatal és felelőtlen és úgy gondolja, hogy nem lehet belőle nagyobb baj. Nem azért mondom, hogy támogatom a megcsalást, mert nem, hónapokig ostoroztam magam az az egy eset miatt én is, és nehéz volt nem megvetnem magam a történtek után, de azért nehogy már egy fiatalon hozott rossz döntés befolyásolja az ember egész további életét, amikor komolyabb következménye (a megcsalt fél szívfájdalmát leszámítva) nem volt. Szóval én ez a gondolatmenet mentén inkább azt nézem, az ember a jelenben, hozzám viszonyulva milyen, és nem azt, hogy régebben milyen hibákat követett el. Nyilván, ha addig az összes párját megcsalta, akár többször is, az már jelent valamit, sőt, de ha csak egyszeri eset volt, akkor én ezért nem köveznék még meg senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!