Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratnom megcsalt hónapokkal ezelőtt amiről nem tudtam most hogy kiderült engem okol?
Figyelt kérdés
Néhány hónapja megismert egy férfit aki rá hajtott ő azt mondta nem történt semmi. Nem beszélgettek sokat csak kb egy hónapot sosem láttam a beszelgetest. Minap kaptam egy képet és néhány részletet a sráctol,mivel ő nem tudta hogy mi együtt vagyunk és nem akarja hogy egy ilyen nővel legyek mint ő. Nem”csalt”meg,nem feküdtek le,de többször találkoztak,az ölében ült,fogdosta a feneket,csókolgatta,haza kísérte. Először nem hittem el de mutatott bizonyítékot. Mikor ezt elmondtam és megmutattam exemnek,kiakadt hogy “akkoriban sokat veszekedtunk” “régen volt azóta jobban szeret” “adtam rá okot hogy úgy érezze hogy én csalom meg öt” és meg ezer és egy ok hogy miért tette. És hogy “valakinek az ölébe ülni meg nem megcsalas”. Kidobtam,sajnos csúnya módon mivel nem akart elmenni tőlem,fenyegetett,erőszakos volt így muszáj voltam ki hívni a rendőröket legalábbis felhívni a segély hívot de amikor látta rajtam hogy komolyan gondolom,elment. Azóta több ember is megkeresett hogy hogy tehettem ezt,ő szeret engem,nem megcsalas,néhány hónapja voltunk csak együtt,én öt cserben hagytam, rá hivtam a rendőröket stb stb. Lényegében mindenkinek az ő oldalát mondja a sztoriban. Hogy kellene ezekre reagalnom? Szerintem valaki mással találkozni a hátad mögött,akinek bejossz,majd hazudni róla,és fizikálisan ilyen dolgokat csinálni igenis megcsalas és ő ezt tudta amikor össze jöttünk hogy nem tűröm el a hűtlenség akármilyen fokát.2023. júl. 12. 18:56
11/15 A kérdező kommentje:
Kivágtam tovább léptem ő jött hozzam veszekedni én elmondtam neki hogy menjen innen és nem akarok tőle semmit. Nem én kerestem öt. Ha kiabalok vele lesüllyedek az ő szintjére.
2023. júl. 12. 19:44
12/15 anonim válasza:
Hozzám is jött már el kivágott csaj veszekedni.
1 másodpercig tartott a vita, mert faképnél hagytam. Te meg leálltál vele vitázni, ahol győzött a rutinja...
13/15 anonim válasza:
Mindig a másik fél a hibás, ez a legjobb, vagyis legjellemzőbb támadás...
Hagyd a francba, majd lenyugszik. Talan megtanulja a következőre, hogyha gond van akkor vagy szol vagy szakít, de nem ül titkon mas ölebe smárolgatni.
14/15 anonim válasza:
Kilences, sötét vagy. De komolyan.
15/15 anonim válasza:
A félrelépő férfi egy született szemét disznó,a félrelépő nő viszont egy elhanyagolt szegény asszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!