Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratnom megcsalt hónapokkal ezelőtt amiről nem tudtam
most hogy kiderült engem okol?
Figyelt kérdés
Néhány hónapja megismert egy férfit aki rá hajtott ő azt mondta nem történt semmi. Nem beszélgettek sokat csak kb egy hónapot sosem láttam a beszelgetest. Minap kaptam egy képet és néhány részletet a sráctol,mivel ő nem tudta hogy mi együtt vagyunk és nem akarja hogy egy ilyen nővel legyek mint ő. Nem”csalt”meg,nem feküdtek le,de többször találkoztak,az ölében ült,fogdosta a feneket,csókolgatta,haza kísérte. Először nem hittem el de mutatott bizonyítékot. Mikor ezt elmondtam és megmutattam exemnek,kiakadt hogy “akkoriban sokat veszekedtunk” “régen volt azóta jobban szeret” “adtam rá okot hogy úgy érezze hogy én csalom meg öt” és meg ezer és egy ok hogy miért tette. És hogy “valakinek az ölébe ülni meg nem megcsalas”. Kidobtam,sajnos csúnya módon mivel nem akart elmenni tőlem,fenyegetett,erőszakos volt így muszáj voltam ki hívni a rendőröket legalábbis felhívni a segély hívot de amikor látta rajtam hogy komolyan gondolom,elment. Azóta több ember is megkeresett hogy hogy tehettem ezt,ő szeret engem,nem megcsalas,néhány hónapja voltunk csak együtt,én öt cserben hagytam, rá hivtam a rendőröket stb stb. Lényegében mindenkinek az ő oldalát mondja a sztoriban. Hogy kellene ezekre reagalnom? Szerintem valaki mással találkozni a hátad mögött,akinek bejossz,majd hazudni róla,és fizikálisan ilyen dolgokat csinálni igenis megcsalas és ő ezt tudta amikor össze jöttünk hogy nem tűröm el a hűtlenség akármilyen fokát.
Arra hogy miért nem mondta el,az volt a válasza hogy “nem kérdeztem soha”.
2023. júl. 12. 18:57
2/15 anonim válasza:
Sehogy ne reagálj, sz.rni a fejére, akkor előbb abbahagyja a vergődést. Pár hónap után meg ki a fenét érdekel egy ilyen nő?
2023. júl. 12. 19:01
3/15 anonim válasza:
Lehető legjobban jártál el. Ilyen nővel nem kell foglalkozni, nem kell az idődet, pénzedet pazarolni.
Kitartás és hidd el, hogy jól döntöttél.
2023. júl. 12. 19:01
4/15 anonim válasza:
Én megérném a csajom ha már félredugott, hogy dugjon a csávóval a szemem láttára miközben én a fotelból verem a farkam.
Engem izgat a sztori.
2023. júl. 12. 19:04
5/15 anonim válasza:
Jól döntöttél. Ha megbocsájtottál volna neki akkor egy idő után még nehezebb helyzetbe hozott volna és téged hibáztatott volna.
Minden kapcsolatot szakíts meg vele, tiltsd a közösségi médiában. Ha mégis közöl veled valamit, hagyd figyelmen kívűl. Ha találkozol vele az utcán kerüld ki.
Kezdj új kapcsolatot. Sok sikert!
2023. júl. 12. 19:08
6/15 anonim válasza:
#4, jó, de te nem is vagy férfi. Legalábbis egy normális nő szemében biztos nem.
2023. júl. 12. 19:11
7/15 anonim válasza:
Amíg a rendőröket nem hívtad, azt hittem, hogy cigányok vagytok.
2023. júl. 12. 19:20
8/15 anonim válasza:
Egyik legnagyobb baj, h igazából nem ismeri be a felelősségét, hanem rád hárítja. Azt gondolom, jól döntöttél. Ha már eddig elmentél, maradjon így.
2023. júl. 12. 19:23
9/15 anonim válasza:
Te férfi vagy amúgy?
Mert megcsal a csajod, erre ahelyett, hogy kivágnád, és tovább lépnél, leállsz vele vitatkozni, moralizálni, hogy ki a bűnös, hogy félre kúrt.
Nem csodálom, hogy simán eljár melletted, te max a szobacicája vagy, nem egy férfi.
2023. júl. 12. 19:29
10/15 anonim válasza:
Tipikus női viselkedés. A barátnőm szintén engem okol azért mert megcsalt. Hogy én voltam a bántalmazo meg minden, de hát ez van.....nők.
Itt gyakorin is írt ki kérdést, amiről végül az jött ki, hogy a megcsalás az teljesen jogos volt, meg, hogy miért van velem stb.
Egy nő, mindig a nő mellé fog állni, lehetetlen nyerni ellenük.
Itt is...mondom, én voltam a hibás amiért megcsalt. 😂😂😂
Véletlenül sem döntés khmm, véletlenül sem atbszás...a férfi a hibás, persze, hogy a férfi a hibás...áhh
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!