Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ez a sunnyogás?
Miert nem vállalják fel egymást a barátom es a titkos nője? A nő elvalt 8 hónapja es mar semmi akadálya hogy a barátommal legyen. Eddig az volt a baj hogy házas. Most mar nem az. A barátommal fűzik egy évtizede. Mint kiderult a tegnap.
En csak barátnője vagyok nem a felesége es nem lakunk egyutt. Megis hazudna nekem tovabb es nem akarjak bevallalni egymast pedig jaj de nagy a szenvedély
Ohh kérdezd meg szerintem legközelebb a férfi szemszögéből is. "miért nem azzal a nővel vagyok akit annyira szeretek?"
Nem unjuk még eléggé.😂
Mit nem értesz, nem téged szeret nem akar téged felvállalni, nem tudjuk, hogy miért és főleg miért nem TOLE kérdezed, hogy miért nem veled van ha 10 éve téged szeret elvileg???
Aki engem szeretett az másnapra dobbantott volna ha azt akarom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!