Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Másnak is történik ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is történik ennyi "kikacsintás"? Normális érzés ez?

Figyelt kérdés

10 éve van párom, nemsokára össze is házasodunk. Fiatalon jöttünk össze, nagyon nagy szerelem, aztán pedig együtt indultunk el az életben, mindent közösen teremtettünk meg. Még mindig nem érzem úgy, hogy elkényelmesedtünk volna, halálosan szeretem. Ő volt az a férfi, aki végre valahára megfelelt belsőre, meg tudtam szeretni, és még külsőre, szexuálisan is vonzó.

És most jön a DE. Ha pl. munkahelyen akad egy jó pasi, aki érdeklődik felőlem, akkor a MINIMÁLIS, nagyon burkolt flörtöket tudom kicsit élvezni. Visszahozza azt az érzést, amikor még az ismerkedésnek és az újdonságnak volt varázsa. Jól esik, hogy más is vonzónak, csinosnak, viccesnek, jó társaságnak tart, pláne, hogy minden téren jó pasik. De itt megáll a dolog, ennél több nem érdekel, sem megcsalni, sem lecserélni nem akarom a párom, és komolyabb, nyíltan szexuális flörtbe sem megyek bele.

Ha a másik fél már nagyon beleéli magát, akkor tudatosan távolságot tartok.

Ez már egy olyan dolog, ami "gáz", és teljesen abba kellene hagyni, bahy ez még belefér?

2023. jún. 30. 18:55
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
36%

én nem tartom ezt olyan semmiségnek, sem megszokottnak.

egyértelműen azt jelzi, h. vmi hiányzik a kapcsolatodból.

aki szerelmes a párjába, észre sem vesz mást, nincs igénye ilyen játékokra.

másrészt etikátlannak tartom, h. akár a metakommunikációddal, akár máshogy, de adod a pasik alá a lovat.

biztos vagyok benne, h. úgy viselkedsz, h. kiprovokálod a figyelmet... de abba belegondoltál, h. a másik egy érző emberi lény, akinek lehet, h. ez komoly, míg te csak a tré kapcsolatodat próbálod feldobni?

nem lehet így játszani senkivel.

harmadrészt az a nagy helyzet, h. ez a megcsalás egy formája, a flört, a kétértelmű beszéd, a magadat kellető viselkedés, ami nem a pasidnak szól...

biztos vagyok benne, nem a csávóddal fogsz megvénülni, te már kifelé farolsz ebből a kapcsolatból...

fontos lenne, h. legalább magadhoz őszinte légy.

az bizton állítható, h. aki szerelmes a párjába és boldog és megelégedett a kapcsolatával, az nem kacsingat másfele.

a sunyi dolog az, ha ezt letagadod, és úgy próbálod beállítani, h. minden oké.

2023. júl. 1. 01:36
 22/33 anonim ***** válasza:
23%

21-es jót és igazat írt, nyilván betalált, ezért is pontoztátok le.

Kérdező, ha megtudnád, hogy a párod tudatosan és élvezettel más nőkkel flörtöl, más nők figyelmére és érdeklődésére hajt, te azt minek vennéd?

Érdemes így megközelítened a kérdést, ha nem fogod fel ennek a súlyát.

2023. júl. 1. 12:49
 23/33 A kérdező kommentje:

Aha. Ha lepontoznak valakit, akivel te nem értesz egyet, akkor azért pontozták le, mert h.ülye és ő megy a forgalommal szembe. Ha lepontoznak valakit, akivel te mégis egyetértesz, akkor meg "nyilván betalált" meg "fáj az igazság". :D

Kicsi gondolkodás, önkritika nem ártana.

Amúgy én nem pontoztam le, és nem is talált be.

Ugyanez a logika az is, hogy ha valaki nem a nagy megmondásotokkal fúj egy követ, az "hazudik magának"

Az a probléma, hogy amit én leírok, abba igazából a saját elképzeléseiteket látjátok, közben lehet, hogy valójában másképp néz ki a dolog. Ez igaz azokra is, akik pozitív választ írnak. Szóval valójában olyan sok értelme nem volt a kérdésnek, éppen ezért a helyén kezelem a válaszokat is rá.

Pl. olyat nem írtam egy szóval sem, hogy szándékosan hajtok mások figyelmére, mégis tényként közlitek.

Azok a flörtök, amikről beszélek, az udvarlás szintjét pedig el sem érik. Akikkel belementem ilyesmibe, mind tudják, hogy vőlegényem van, és nem is lépik át a határt.

Egyébként tudom, hogy a párom is megengedett magának kolléganőivel szemben annyit, mint amit én írtam a kérdésben, valamint az én "dolgaimról" is tud.

Nála még markánsabb a dolog, ugyanis azonnal érettégi után jött velem össze, a gimiben pedig egy lányhoz sem volt köze, sőt, még bullyingolták is fiúk és lányok is. Én vagyok az első nő, akihez köze van, akiről biztosra tudja, hogy vonzódik hozzá, szóval én sem kárhoztatom azért, ha jól esik neki, ha kap máshonnan is jelet afelől, hogy vonzó férfi, nevetnek a poénjain, kap 1-2 stílusos bókot, stb. Szerintem a legtöbb ember esetében ez különbözteti meg a hűségeset a hűtlentől, hogy a hűséges megáll ott, hogy jól esik neki és ennyi.

És de, jó eséllyel együtt öregedünk meg, ha pedig mégsem, az fixen nem emiatt lesz, amiről szól a kérdés.

2023. júl. 1. 13:11
 24/33 anonim ***** válasza:
16%

"a helyén kezelem a válaszokat is rá."

Csakhogy azt nem te döntöd el mi hol van a "helyén" mivel lejárattad itt magad és minden tisztességes ember tudja hogy ribizli vagy. Élőben nem mernéd lesöpörni az asztalról amit tapasztalt 46 éves férfiként mondok , csak itt mered kiélni magad és ilyen nagy arccal menni előre.

2023. júl. 1. 13:16
 25/33 A kérdező kommentje:
Hát, el kell keserítselek, de úgy kezelem a válaszokat, ahogy akarom. Élőben is úgy kezelném. Nem érdekel, hány éves vagy. Szóval nyugodtan vicsoroghatsz tovább, max. törlik megint, ahogy a tegnapi fenyegetőzésed is.
2023. júl. 1. 13:18
 26/33 anonim ***** válasza:
90%
Az olyan tapasztalt 46 éves fériakat,mint te két szóval le lehet alázni.A kérdező nem r.ibsnc,csak mert néha flörtöl.A legtöbb emberrel megesik ilyen,mi el is mondjuk egymásnak a férjemmel.De mondok durvábbat.Nyaralás alatt monokiniztem és csupaszon napoztam,láttak is páran,a férjem mégsem találta megalázónak.És tudod miért?Mert tudjuk normálisan kezelni a helyzetet.
2023. júl. 1. 13:44
 27/33 anonim ***** válasza:
13%

kérdező, magyarázod a bizonyítványod!

qurva gáz, h. vőlegényed van, tehát még férjhez sem mentél, de már most másokkal flörtölsz.

ezen nincs mit szépíteni.

gáz!

az külön kínos rád nézve, h. nagy hűségesként állítod be magad, de azt vagy képtlen megérteni, hogxy ez már a hűtlenség egy formája.

nem csak a szex számít megcsalásnak, hanem ha más pasikkal kokettálsz.

külön nevetséges, h.azt hajtogatpod, de együtt öregedsz meg a vőlegényeddel.

bizonyára így lesz! behalás, komolyan, ez a képmutatás!

2023. júl. 1. 20:44
 28/33 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem azért nem fér bele, mert valaki nem flörtnek veszi, mi van ha közben beléd szeret? :) Utána ha tudatosan kerülöd az pedig fájó lehet..
2023. júl. 1. 22:29
 29/33 A kérdező kommentje:

27

Nem fogsz meggyőzni úgysem.

28

Nem történt ilyen eddig, mert valóban nem ilyen szintű dolgok ezek. Amióta kapcsolatban vagyok, csak olyan ember szeretett belém, akinek semmi jelet nem adtam, soha nem flörtöltem, sőt, egyiket konkrétan a hátam közepére sem kívántam sose. És ezek is régen voltak.

2023. júl. 1. 22:34
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem értem, kérlek világosíts fel. Ha nem szexuális tartalmú a flört, hanem csipkelődős ahogy írod, akkor mi a kérdés?
2023. júl. 1. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!