Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Másnak is történik ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is történik ennyi "kikacsintás"? Normális érzés ez?

Figyelt kérdés

10 éve van párom, nemsokára össze is házasodunk. Fiatalon jöttünk össze, nagyon nagy szerelem, aztán pedig együtt indultunk el az életben, mindent közösen teremtettünk meg. Még mindig nem érzem úgy, hogy elkényelmesedtünk volna, halálosan szeretem. Ő volt az a férfi, aki végre valahára megfelelt belsőre, meg tudtam szeretni, és még külsőre, szexuálisan is vonzó.

És most jön a DE. Ha pl. munkahelyen akad egy jó pasi, aki érdeklődik felőlem, akkor a MINIMÁLIS, nagyon burkolt flörtöket tudom kicsit élvezni. Visszahozza azt az érzést, amikor még az ismerkedésnek és az újdonságnak volt varázsa. Jól esik, hogy más is vonzónak, csinosnak, viccesnek, jó társaságnak tart, pláne, hogy minden téren jó pasik. De itt megáll a dolog, ennél több nem érdekel, sem megcsalni, sem lecserélni nem akarom a párom, és komolyabb, nyíltan szexuális flörtbe sem megyek bele.

Ha a másik fél már nagyon beleéli magát, akkor tudatosan távolságot tartok.

Ez már egy olyan dolog, ami "gáz", és teljesen abba kellene hagyni, bahy ez még belefér?

2023. jún. 30. 18:55
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Akkor csudizz egy jót rajta, hátha jobb napod lesz. :)
2023. jún. 30. 19:24
 12/33 anonim ***** válasza:
4%

mellesleg attol hogy fiatalon jottetek ossze meg osszehazasodhattatok volna hamarabb, igy sulyos evek vesztek el, amik az aranylakodalom kornyeken majd szamitani fognak

pl. nagyszuleimnek megvolt az 50. hazassagi evfordulo (aranylagzi), de ra fel evre se meghalt nagyapam, ha csak egy evvel is kesobb hazasodnak, buktak volna

nagyim 20, nagyapam 24 eves volt

2023. jún. 30. 19:25
 13/33 anonim ***** válasza:
23%
Vagy kémia vagy biztonság. Ez van
2023. jún. 30. 19:27
 14/33 A kérdező kommentje:

12

Nem érdekel az ilyesmi, és senki véleménye nem számít azt illetően, hogy mikor illett volna összeházasodni, és mi mikor számít majd. Nem veszett el semmiféle év, egy kapcsolat minősége és a szeretet nem ilyeneken múlik.

13

Ha tudnál olvasni, akkor tudnád, miért hülyeség, amit ideírtál, ugyanis leírtam világosan már a főkérdésben.

2023. jún. 30. 19:30
 15/33 anonim ***** válasza:
80%
Normális. Nyilván jó érzés az embernek, ha udvarolnak neki. Nem kell ebbe többet belelátni, ha helyén kezeled.
2023. jún. 30. 19:42
 16/33 anonim ***** válasza:
13%

Csipkelődéshez nem kell az ellenkező nem, a sajátomat is tudom ugratni.

De persze akinek kell a pasikák figyelme, és/vagy otthon apuci nem figyel rájuk...

2023. jún. 30. 20:03
 17/33 anonim ***** válasza:
80%
Vannak értelemes pasik, akikkel lehet ilyet. Ha nem féltékenykedik a párod emiatt, akkor ez simán rendben van.
2023. jún. 30. 20:05
 18/33 anonim ***** válasza:
77%
Semmi rossz nincs benne.Ha szexuális töltetű lenne,még akkor se biztos,hogy baj.Én is és a férjem is flörtöltünk már mással,de semmi komolyat nem láttunk bele.Van amikor kicsit konkrétabb a csipkelődés,de az nem azt jelenti,hogy félre is megy az ember.
2023. jún. 30. 20:08
 19/33 anonim ***** válasza:
24%
Annyit lehet itt tanulni. Azt is felveszem ezentúl az ismerkedős kérdések közé, hogy "normális vagy, vagy állandóan kell az érzés, hogy valaki a lábad közé akar mászni".
2023. jún. 30. 20:11
 20/33 anonim ***** válasza:
77%
Teljesen normális, ilyet majdnem mindenki csinál.
2023. jún. 30. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!