Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért veszi csaknem mindenki úgy, hogy a megcsalt, megalázott feleség "nyert"?
Szerető voltam, egy munkahelyen dolgozunk. Az elején nem tudtam arról, hogy házas, pedig a felesége is ugyanannál a cégnél dolgozik, csak teljesen más részlegen. A közös kollégáink falaztak neki, és simán nézték, ahogy velem van, sem nekem, sem a feleségének nem szóltak semmit.
Végül, majdnem egy év után szólt az egyik kolléganőm, mert már állítása szerint nem bírta, de a többiek tanácsolták, hogy maradjon ki ebből, de ő végül másképp döntött.
Kérdőre vontam a "páromat", ő egy pillanatig sem tagadott, hanem előadott egy nagyon kemény és szomorú történetet arról, hogy a felesége nárcisztikus, erőszakos, romokban a házasság, és úgy voltam én magam is a legnagyobb biztonságban, ha én sem tudok semmit róla.
Megígérte, hogy elhagyja és összeköltüzünk. Azt mondtam, hogy rendben, vártam erre, de kb. 3 hét után meguntam és inkább szakítottam. Pár napig próbálta visszakönyörögni magát, de hirtelen irányt váltott, és bevallotta, hogy esze ágában sincs elhagyni a feleségét.
Én ekkor megszakítottam vele minden kapcsolatot, a feleségének pedig elmondtam mindent.
Ők elvileg megbeszélték és együtt maradtak. Végül mindketten ki is osztottak, és kiröhögtek, hogy mit gondoltam magamról, hogy majd értem bárki is elhagyja a társát.
A kollégák közül majdnem mind mellettük áll, folyamatosan kitárgyalnak engem, és úgy fogalmaznak, hogy csúnya vereséget szenvedtem, és micsoda szánalmas kapálózás volt, hogy borítottam, gyenge vagyok. Holott én nem érzem így, én nem is tudtam, hogy házas, aztán amint előjött a valódi arca, ki is ábrándultam belőle, már akkor sem kellene soha, ha bocsánatot kérne és elválna.
Miért gondolják, hogy a feleség "nyert", mikor meg lett csalva, és a kussoló, falazó kollégák által meg is lett alázva?
"Szerintem a gyerekeknek sokkal jobb egy ilyen apa nélkül, ha vannak, akkor őszintén remélem, hogy nem láthatja őket túl sokat innentől."
Szóval azért mert apa csalja anyát, legyen az oka bármi, automatikusan rossz apa lesz, és el kéne tiltani a gyerekétől?
És ez csak a férfiak felé dolgozik benned, vagy ha egy nő csinálja, akkor Ő is automatikusan rossz anya lesz, és majd reméled nem Ő sem láthatja túl sokat a gyerekét mostantól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!