Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért veszi csaknem mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszi csaknem mindenki úgy, hogy a megcsalt, megalázott feleség "nyert"?

Figyelt kérdés

Szerető voltam, egy munkahelyen dolgozunk. Az elején nem tudtam arról, hogy házas, pedig a felesége is ugyanannál a cégnél dolgozik, csak teljesen más részlegen. A közös kollégáink falaztak neki, és simán nézték, ahogy velem van, sem nekem, sem a feleségének nem szóltak semmit.

Végül, majdnem egy év után szólt az egyik kolléganőm, mert már állítása szerint nem bírta, de a többiek tanácsolták, hogy maradjon ki ebből, de ő végül másképp döntött.

Kérdőre vontam a "páromat", ő egy pillanatig sem tagadott, hanem előadott egy nagyon kemény és szomorú történetet arról, hogy a felesége nárcisztikus, erőszakos, romokban a házasság, és úgy voltam én magam is a legnagyobb biztonságban, ha én sem tudok semmit róla.

Megígérte, hogy elhagyja és összeköltüzünk. Azt mondtam, hogy rendben, vártam erre, de kb. 3 hét után meguntam és inkább szakítottam. Pár napig próbálta visszakönyörögni magát, de hirtelen irányt váltott, és bevallotta, hogy esze ágában sincs elhagyni a feleségét.

Én ekkor megszakítottam vele minden kapcsolatot, a feleségének pedig elmondtam mindent.

Ők elvileg megbeszélték és együtt maradtak. Végül mindketten ki is osztottak, és kiröhögtek, hogy mit gondoltam magamról, hogy majd értem bárki is elhagyja a társát.

A kollégák közül majdnem mind mellettük áll, folyamatosan kitárgyalnak engem, és úgy fogalmaznak, hogy csúnya vereséget szenvedtem, és micsoda szánalmas kapálózás volt, hogy borítottam, gyenge vagyok. Holott én nem érzem így, én nem is tudtam, hogy házas, aztán amint előjött a valódi arca, ki is ábrándultam belőle, már akkor sem kellene soha, ha bocsánatot kérne és elválna.

Miért gondolják, hogy a feleség "nyert", mikor meg lett csalva, és a kussoló, falazó kollégák által meg is lett alázva?

2023. jún. 29. 17:23
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
79%
Azért a kérdező a vesztes mert nem tudta, hogy szerető.
2023. júl. 1. 07:26
 12/31 anonim ***** válasza:
64%

10

Nem a bosszúból, hát persze .:D

2023. júl. 1. 10:41
 13/31 anonim ***** válasza:
49%
Mondjuk bemartani nem kellett volna. Ez olyan szánalmas. Arra építeni, hogy akkor a feleség majd kidobja és a szerető megkaphatja.
2023. júl. 1. 19:46
 14/31 anonim ***** válasza:
63%
Nem azért mártotta ve, nyilvan Azt hitte segít a másik nőnek is, h lássa kivel el együtt. Itt aki nagy palimadar a feleség, én elsulyednek, ha a férjem másba martogatna egy évig, aztán meg én nevessek azon akivel megcsaltak.Istenem de szánalmas. 😂
2023. júl. 1. 21:19
 15/31 anonim ***** válasza:
71%

14

Nem azért mártotta be mi?

Te még hiszel a mesékben?:D

2023. júl. 1. 22:15
 16/31 anonim ***** válasza:
25%
Ellened kollektív bűnt követtek el ( kollégáid falaztak a hűtlen ffinek.) csak 1 akadt közülük, aki megmondta az igazat. Így más választás nincs, mint a nyakadba varrni az egészet, különben reggel szembe köpnék magukat a tükörbe. Az exed nagy játékos. Tette, amit egy hűtlen tehetett, hogy mentse az irháját. Az asszonynak így lett tálalva, hogy győztesnek érezze magát, mivel a férjét akarja, ebben ringatja magát. Amúgy te korrekt vagy, hisz otthagytad, mikor kiderült, hogy nős. Számomra az is szimpi, hogy szóltál az asszonynak. Megtetted, amit kellett. Mivel a történetbe te és a kollégád ( aki figyelmeztetett) vagytok ártatlanok, valószīnűleg jól megaláznak majd titeket.
2023. júl. 4. 19:57
 17/31 anonim ***** válasza:
46%

16

"Számomra az is szimpi, hogy szóltál az asszonynak"

Ja, baromi szimpi tényleg...

Ha esetleg bejön a terv és asszonyka elhagyja hírtelen felindulásból, attól biztos jobban aludt volna a kérdező..

Ha esetleg van gyerek, gyerekek, és ők akik legjobban megszívják ezt, kit érdekel, lényeg hogy a kérdező nő elégtetelt vett..

Na, ez a hozzáállás ami megvetendő!

Mindenki érzi itt hogy nem az történt hogy a kérdező hirtelen elkezdett aggódni egy vadidegen nőért.

Ez vegytiszta bosszú volt, remélve hogy szetbasz@ a házzaságot.

Ezt vetik meg az emberek.

És nincs olyan hogy egy kollégánk szólni kellet volna.

Amúgy sem hihető hogy egy éven keresztül lehetett úgy programozni egy faszival, hogy nem volt feltünő és gyanús, hogy hányszor nem ér rá..

2023. júl. 5. 09:41
 18/31 A kérdező kommentje:
Azóta összevesztek brutálisan egyébként, a nő kidobta a férfit. Kollégáktól tudom. Elvileg meg is szeretne próbálni kirúgatni engem.
2023. júl. 5. 16:07
 19/31 anonim ***** válasza:

18

"Azóta összevesztek brutálisan egyébként, a nő kidobta a férfit."

És most jobb neked?

2023. júl. 5. 16:16
 20/31 anonim ***** válasza:
60%
Mindenki magából indul ki. Én szeretném tudni, ha csal a férjem. Had döntsem el, hogy megbocsátok, vagy kidobom. Borzasztóan érezném magam, ha a kollégáim, férjem, annak szeretője is idiótának néz. Legalább a szerető elmondta az igazat. Az ilyen bandától meg jobb távol lenni. Felmondanék, keresnék egy olyan helyet, ahol korrektebb emberek vannak. 16 voltam
2023. júl. 5. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!