Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért veszi csaknem mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszi csaknem mindenki úgy, hogy a megcsalt, megalázott feleség "nyert"?

Figyelt kérdés

Szerető voltam, egy munkahelyen dolgozunk. Az elején nem tudtam arról, hogy házas, pedig a felesége is ugyanannál a cégnél dolgozik, csak teljesen más részlegen. A közös kollégáink falaztak neki, és simán nézték, ahogy velem van, sem nekem, sem a feleségének nem szóltak semmit.

Végül, majdnem egy év után szólt az egyik kolléganőm, mert már állítása szerint nem bírta, de a többiek tanácsolták, hogy maradjon ki ebből, de ő végül másképp döntött.

Kérdőre vontam a "páromat", ő egy pillanatig sem tagadott, hanem előadott egy nagyon kemény és szomorú történetet arról, hogy a felesége nárcisztikus, erőszakos, romokban a házasság, és úgy voltam én magam is a legnagyobb biztonságban, ha én sem tudok semmit róla.

Megígérte, hogy elhagyja és összeköltüzünk. Azt mondtam, hogy rendben, vártam erre, de kb. 3 hét után meguntam és inkább szakítottam. Pár napig próbálta visszakönyörögni magát, de hirtelen irányt váltott, és bevallotta, hogy esze ágában sincs elhagyni a feleségét.

Én ekkor megszakítottam vele minden kapcsolatot, a feleségének pedig elmondtam mindent.

Ők elvileg megbeszélték és együtt maradtak. Végül mindketten ki is osztottak, és kiröhögtek, hogy mit gondoltam magamról, hogy majd értem bárki is elhagyja a társát.

A kollégák közül majdnem mind mellettük áll, folyamatosan kitárgyalnak engem, és úgy fogalmaznak, hogy csúnya vereséget szenvedtem, és micsoda szánalmas kapálózás volt, hogy borítottam, gyenge vagyok. Holott én nem érzem így, én nem is tudtam, hogy házas, aztán amint előjött a valódi arca, ki is ábrándultam belőle, már akkor sem kellene soha, ha bocsánatot kérne és elválna.

Miért gondolják, hogy a feleség "nyert", mikor meg lett csalva, és a kussoló, falazó kollégák által meg is lett alázva?

2023. jún. 29. 17:23
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Igen, jobb nekem így. :)

Hasonlóan gondolom, mint a 20-as. Itt mindkettőnket h.ülyére vett a "férfi" és a kussoló kollégák is, és mindketten megérdemeltük az igazat. A férfi meg a jogos jussát.

2023. júl. 5. 17:51
 22/31 anonim ***** válasza:
57%

21

Egy kicsit sem vagy jobb.

És ezúton üzenem annak aki mentegetett hogy nem volt igaza.

sz@rsz Te a másik nőre..

2023. júl. 5. 18:02
 23/31 anonim ***** válasza:
61%

20#

Nem azért mondta el a feleségnek mert azt munkált benne hogy joga van tudni!

Azért mondta el hogy szétverje bosszúból azt a házasságot.

Nem vagyok benne biztos hogy jobb most a feleségnek!

2023. júl. 5. 18:12
 24/31 anonim ***** válasza:
51%
22-es, te egy erkölcstelen idióta vagy. Undorító a fajtád.
2023. júl. 5. 18:20
 25/31 anonim ***** válasza:
53%

Persze, megint ott tartunk, hogy a kerdezo bszta szet a pali hazassagat meg a csaladjat. Takarodjatok mar. Veletlenul sem a takonygerincu here teszi ezt akkor, amikor felre akar bszni/felre is bsz. Erdekes, ilyenkor sosem vizsgaljatok a ferj felelosseget, kb mindig vedik itt is egyesek. Szegeny, hat csak beleesett a farkaval mas nobe, nem az o hibaja.

Amikor pedig no a hazas fel, es az o szeretoje borit a no ferjenek, akkor senki nem oltja a hapsit, hogy mit kepzel magarol, akkor is a not krvazzatok, meg most is. Valahogy minden helyzetben a no a krva, a faszi pedig artatlan.

2023. júl. 5. 18:22
 26/31 anonim ***** válasza:
43%

Ja ja, magyarázatok csak még hogy hogy fér bele hogy egy sértett ego miatt szét lehet b@szni egy egy harmadik ember, ha van gyerek, vagy gyerekek akkor több bér életét szándékosan!

Senki sem mondta a faszi nem gyökér.

2023. júl. 5. 18:40
 27/31 anonim ***** válasza:
43%

"Amikor pedig no a hazas fel, es az o szeretoje borit a no ferjenek, akkor senki nem oltja a hapsit, hogy mit kepzel magarol, akkor is a not krvazzatok, meg most is

Nem tudom ki az a ti, de 3n baromira nem lenezémnazt aki szánt szándékkal b@sz szét bosszúból egy családot

Legyen az nő vagy férfi

Ha már önvizsgálat, mi kell ahhoz hogy valakinek egy évig ne tűnjön fel hogy a faszi házas

2023. júl. 5. 18:45
 28/31 anonim ***** válasza:
0%

24

Köszönöm, a stílus maga az ember.

Hát milyen már hogy nem értek veled egyet nem igaz?

Azonnal személyeskedve le kell idiotázni, fajtázni a másikat!

Úgy igazad lesz biztosan. 🙂

2023. júl. 5. 18:49
 29/31 anonim ***** válasza:
75%

Ha idióta vagy, akkor mit mondjak?

Te csak közhelyeket tudsz puffogtatni, hogy jajjj, a stílus maga az ember. Szerintem meg az értékrendje maga az ember. A tied pedig defektes.

Ha valaki becsüli, félti a házasságát, és nem szeretné, hogy tönkre legyen téve, akkor ne menjen félre. Ilyen kva egyszerű. Ráadásul még úgy, hogy a másik nőt is h.ülyítette, hazudozott, és a feleségével közös munkahelyen tette ezt. Ő barmolja szét a saját családját.

Szerintem a gyerekeknek sokkal jobb egy ilyen apa nélkül, ha vannak, akkor őszintén remélem, hogy nem láthatja őket túl sokat innentől.

2023. júl. 5. 19:12
 30/31 anonim ***** válasza:
43%

29

Aha,szóval te vagy az aki eldőnti ki az idióta... Remek!

És ha nem a Te érték rended szerint gondolkodik valaki, ,akkor az idióta. 🙂

Orvos látott e már?

És természetesen Te azt is tudod hogy számodra teljesen ismeretlen emberek, vagy gyerekek életet hogyan befolyásolja majd az hogy egy bosszuszomjas sértett csajszi, szándékosan azért dolgozik, hogy ha már neki sz@r,legyen az egész családnak sz@r.

Továbbra sem válaszol arra senki, hogy hogy a p be nem lehet észrevenni egy évig azt hogy akivel össze jár kufircolni, az mellette házas?

Mennyire kell ehhez hülyének lenni?

2023. júl. 5. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!