Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van egy titkom, amit szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy titkom, amit szeretnék leírni. Elég biztos vagyok benne, hogy a többi érintett nem jön fel soha gyakorira, így nem derülhet ki. Hűtlenségről van szó egy mindjárt házasodó férfival. Nem merem lebuktatni, és nincs erőm elhagyni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

27 éves nő vagyok, és viszonyom van egy férfival. A részéről viszony, mert neki menyasszonya van, az én részemről tiszta a levegő, mert nekem nincs párom rajta kívül. Ő az első szeretőm, korábban normális szerelmi kapcsolataim voltak, összesen 2 előtte.

Ő 30 éves, és most fog házasodni mindjárt. Tavaly jegyezte el akit el fog venni, és kb. akkortájt ismerkedtünk meg.

Olyan elcseszett ez az egész helyzet, mert én teljesen beleszerettem. Durván beleszerettem. Nem tudom emiatt elhagyni, nem tudom lekoptatni, nem tudok kilépni ebből az egész szeretősdiből. De közben meg fáj, hogy neki más nő van az életében. Meg fáj látnom milyen tisztességtelenül viselkedik velem is, meg a menyasszonyával is. Nem tudom, hogy engedhet meg magának ilyen tisztességtelen viselkedést, nem illik a személyiségéhez.

Az esküvő konkrétan a nyakunkon van, lebuktatni nem merem őt, nem akarok drámát, nem akarok botrányt, nem akarok én lenni a rossz hír hozója, plusz akkor elveszíteném mert csalódna bennem, begurulna...

Ők amúgy külföldön élnek, én Magyarországon, de ők is magyarok. És akkor szoktunk találkozni, amikor Magyarországra jön. Olyankor minden nap találkozunk majdnem. Amikor nincs itt, olyankor chatelünk, néha telefonálunk.

Pénztárcájukhoz képest viszonylag kis esküvőjük lesz, utána meg elhúznak több mint 2 hétre a Seychelle-szigetekre nászútra. Fáj a szívem ha erre gondolok, mert persze szeretnék én lenni az a nő, akit elvesz, akivel nászútra megy, és ha persze nem lenne szerető a képben...

Mivel neki nincs social media-ja, a menyasszonyának meg ugyan van Facebookja és Instagramja, de ő is nagyon keveset oszt meg, ezért nem sokat tudok róluk... Csak amennyit elmond.

2023. jún. 29. 10:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
43%

2 évvel vagyok fiatalabb nálad.

Én sem tudom, hogy jutottál ide ennyi idősen.

Nálam is próbálkoztak foglalt férfiak, igen, volt amelyiknek engedtem is, de én pontosan tudtam, hogy érzelmek még eszembe se juthatnak. Te meg keseregsz otthon amég ők életük nagy napját aztán életük nyaralását töltik.

Mit vársz a válaszoktól? Csak te segithetsz magadon.

2023. jún. 29. 11:33
 12/21 anonim ***** válasza:
91%

Biztos vagyok benne, hogy rajtad kívül vannak még más csajok is a képben, külföldön biztos.

Többiekkel egyetértek, hányinger a pasi.

2023. jún. 29. 11:35
 13/21 anonim ***** válasza:
91%
"Nem illik a személyiségéhez" de, illik. Neked csak megjatssza magát, hogy lefektethessen valakit, amikor hazajön. Mondd, ez neked tényleg nem esik le? Akinek az ilyesmi nem illik a személyiségéhez, az nem csinál ilyet. Nagyon durván vakon vagy ezzel a csávóval kapcsolatban, kérdező.
2023. jún. 29. 12:21
 14/21 anonim ***** válasza:
91%
"nem illik a személyiségéhez" Mucika, nekünk akarsz hazudni, vagy magadnak? EZ a személyisége. Pont ez. Pont az, ahogy bánik a nővel akit elvesz feleségül, akinek örök hűséget ígér. Nem tudom hogy vagy még életben ennyi ésszel.
2023. jún. 29. 12:53
 15/21 anonim ***** válasza:
82%

"Nem tudom, hogy engedhet meg magának ilyen tisztességtelen viselkedést, nem illik a személyiségéhez."

😅😅 Úgy, hogy hagyod neki! És ugy, hogy annyira alulértekeled magadat, hogy leállsz egy ilyen féreggel! 👏👏👏

2023. jún. 29. 14:25
 16/21 anonim ***** válasza:
90%
De utolsó ő nem értékeli le magát, a kérdező sem különb nála, egy kaptafa. 😂😂😂
2023. jún. 29. 14:47
 17/21 anonim ***** válasza:
16%

A saját érdekedben el kéne engedned ezt a férfit. Bizonyára találnál itt is valakit (nem gyakorin, hanem MO-n), akivel boldog lehetnél.

Ha eddig nem hagyta el a párját, ezután sem fogja. Ha összeházasodnak, csak mégrosszabb lesz. Egyre távolabb kerülsz az általad elképzelt boldogságtól.

Sajnálatos, hogy itt a GYK-n divat másokat bántani, másokba belerúgni. Megnézném ezeknek az embereknek az életét, hogy tényleg olyan patyolat-e, hogy mások felett pálcát törjenek.

2023. jún. 29. 23:34
 18/21 anonim ***** válasza:
64%
Aha, mert az nem másokat bántó viselkedés, amit a kérdező csinál :D
2023. jún. 30. 06:52
 19/21 anonim ***** válasza:
22%

#18 nem az volt a kérdés, hogy kinek "mi fér bele", vagy hogy ki mit nem tenne.

Azt kérdezte, hogy mit tegyen ebben az esetben amelybe belekerült. Lehet adni úgy is tanácsot, hogy nem hordod le a másikat közben. Attól nem lesz jobb se neki és neked sem (max egy pillanatig örülhetsz, hogy más élete is szr nem csak a tiéd. De attól a tiéd sem lesz jobb)

2023. jún. 30. 13:42
 20/21 anonim ***** válasza:
85%

Miért lenne szr az enyém? Azért, mert nem értek egyet a kérdezővel? Tehát nyilvánvalóan csak akkor mondhatok ellentétes véleményt, ha az én életem is szr.

Ebbe a helyzetbe nem véletlenül került, nem bele sodródott és a tudta/akarata ellenére alakultak így a dolgok, hanem így alakította.

2023. jún. 30. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!