Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy titkom, amit szeretnék leírni. Elég biztos vagyok benne, hogy a többi érintett nem jön fel soha gyakorira, így nem derülhet ki. Hűtlenségről van szó egy mindjárt házasodó férfival. Nem merem lebuktatni, és nincs erőm elhagyni. Mit tegyek?
27 éves nő vagyok, és viszonyom van egy férfival. A részéről viszony, mert neki menyasszonya van, az én részemről tiszta a levegő, mert nekem nincs párom rajta kívül. Ő az első szeretőm, korábban normális szerelmi kapcsolataim voltak, összesen 2 előtte.
Ő 30 éves, és most fog házasodni mindjárt. Tavaly jegyezte el akit el fog venni, és kb. akkortájt ismerkedtünk meg.
Olyan elcseszett ez az egész helyzet, mert én teljesen beleszerettem. Durván beleszerettem. Nem tudom emiatt elhagyni, nem tudom lekoptatni, nem tudok kilépni ebből az egész szeretősdiből. De közben meg fáj, hogy neki más nő van az életében. Meg fáj látnom milyen tisztességtelenül viselkedik velem is, meg a menyasszonyával is. Nem tudom, hogy engedhet meg magának ilyen tisztességtelen viselkedést, nem illik a személyiségéhez.
Az esküvő konkrétan a nyakunkon van, lebuktatni nem merem őt, nem akarok drámát, nem akarok botrányt, nem akarok én lenni a rossz hír hozója, plusz akkor elveszíteném mert csalódna bennem, begurulna...
Ők amúgy külföldön élnek, én Magyarországon, de ők is magyarok. És akkor szoktunk találkozni, amikor Magyarországra jön. Olyankor minden nap találkozunk majdnem. Amikor nincs itt, olyankor chatelünk, néha telefonálunk.
Pénztárcájukhoz képest viszonylag kis esküvőjük lesz, utána meg elhúznak több mint 2 hétre a Seychelle-szigetekre nászútra. Fáj a szívem ha erre gondolok, mert persze szeretnék én lenni az a nő, akit elvesz, akivel nászútra megy, és ha persze nem lenne szerető a képben...
Mivel neki nincs social media-ja, a menyasszonyának meg ugyan van Facebookja és Instagramja, de ő is nagyon keveset oszt meg, ezért nem sokat tudok róluk... Csak amennyit elmond.
Jaj hagyjuk már ezt a dumat.
Tizenévesen az ember meg úgy érzi, nem tudja elhagyni azt, akit szeret, de basszus te egy felnőtt no vagy, akinek az eszével kellene gondolkodnia. Érdekes módon két évig nem zavart, hogy veled és a menyasszonyaval is tisztességtelenül bánik, most meg, hogy a nyakatokon (Bocsi, de az Ő nyakukon) van az esküvő, mindjárt más a felállás.
Nem érzed, hogy kissé képmutató vagy? Mégis mit hittel? Hogy majd miattad elhagyja a menyasszonyat?
Te nem azért akarod bemartani, mert jot akarsz a másik nőnek, hanem mert ha a tied nem lehet a csávó, ne legyen másé se. El sem tudom mondani, mennyire szánalmas ez a viselkedés.
A csávó meg aztán pláne gusztustalan.
Én a helyedben nem szólnék bele ebbe, előbb utóbb úgyis kiderül a dolog. Esetleg ismeretlenül valami bizonyítékkal kuldhetsz üzenetet a nőnek, hogy veled csalta a párja. De aztán te meg szépen lépj ki az életükből.
24N
"Nem tudom, hogy engedhet meg magának ilyen tisztességtelen viselkedés" - Te ugyanazt teszed, amit ő!
"Fáj a szívem ha erre gondolok, mert persze szeretnék én lenni az a nő, akit elvész" - Téged ugyanúgy megcsalna!
Személy szerint én infóznék a barátnőjének, mert NEM CSAK VELED hűtlen hozzá! Az a nő nem érdemli meg akármilyen is a kapcsolatban vele, hogy továbbra is csalja a háta mögött! Ráadásul a jövőben született gyereke(i) sem érdemlik meg, hogy az apjuk miatt szenvedjenek! Akkor inkább ne legyen esküvő!
Hogyha egyszer volt bátorsága veled is összefeküdni, akkor viselje a következményeit is. Persze, ha neked is volt bátorságod lefeküdni vele, akkor legyen ahhoz is, hogy végre-valahára megmented főleg azt a nőt és magad is tőle!
Üzenetek, képek stb. küldd el a társának, vele meg többet ne tartsd a kapcsolatot semmilyen formában.
Szívesen (:
Szerintem külföldön is van/lesz szeretője.
Aki ennyire gátlástalan, és profi, hogy esküvő előtt lazán csalja a menyasszonyát, annak nem te vagy az első.
Piti, tipikus sztori amit leírsz, ezer van ilyen itt a gyakorin is. Semmivel sem vagy különlegesebb, illetve ez amit érzel az sem különleges annyira hogy nagy jöjjön a nagy pálfordulás.
Az esküvő után majd jön a gyerek. Képzeld el ahogy egy másik nővel lesz közös kisbabája.
Kegyetlenül hangzik, de el kellene felejtened mert te fogsz ebbe beleroppani, nem ő, ő leszar mindenkit. Soha nem lesztek ti komolyabban együtt, hiába is reménykedsz ebben.
(Bár egyébként azt elfelejtettem írni, de alapból nem kellet volna bele bonyolódni egy ilyen viszonyba.)
Mindenesetre, ha húzod.. csak rosszabb lesz.
Hát ja törlöm magam... Aztán beszélünk a férfiakra, amikor jó pár nő önként vállalja a szeretői pozíciót csak azért, mert "szerelmes" - viszket odalenn, vagy szerelmes holott a másik még véletlenül se viszonozza.
Nuku emberi tartás, saját maga iránti tisztelet&szeretet!
Hányinger. 🤮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!