Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Barátnőm hajában észrevettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm hajában észrevettem valamit 1 hete, de nem mondtam neki, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Valószínű sperma volt, odajött megpuszilt, megöleltem és próbáltam megszagolni és szerintem az volt. Olyan gyomoridegem lett tőle nem tudok hozzá úgy viszonyulni meg beszélni vele mint azelött, kérdezgeti mi a baj azt mondom semmi de nem akarok hozzányúlni sem.

Sajnos nem tudom szex közben kielégíteni nem vagyok olyan vastag hogy hüvelyileg elmenjen, de azért igyekszem kielégíteni elötte mindig.

Gondolom ezt unta meg és valaki odavert neki, nem tudom mióta lehet.

Ti csajok ennyi tisztelet sincs bennetek? Más farkát beengeditek mindenhova, aztán jöttök a párotokhoz, mintha mi se történt volna?

Tudom, hogy fordítva is történik nem ez most a kérdés.

Kezdem már bemagyarázni magamnak hogy csak képzelődtem, de az eszem mást mond sajnos. Ti is csináltatok már ilyet? Lebuktatok már a spermával, szagokkal? Bevallottátok volna ha rákérdez?

2023. jún. 28. 14:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
95%

"Ti csajok ennyi tisztelet sincs bennetek? Más farkát beengeditek mindenhova, aztán jöttök a párotokhoz, mintha mi se történt volna?"

Szóval láttál valamit a barátnőd hajában, amiről te AZT GONDOLOD, hogy sperma, de nem tudod bizonyítani, és mellesleg simán lehet más dolog is.

Te mit csinálsz? Megszólítasz minket és számon kéred rajtunk a VÉLT sérelmet, ami téged ért.

Hát, azt mondom, kérd számon a jó édes anyukádon.

2023. jún. 28. 15:29
 12/27 anonim ***** válasza:
16%
Lehet, hogy csak Dr. Rejsz arcápolót használt, aztán a hajára is jutott véletlenül. Nincs abban semmi kétségbeejtő.
2023. jún. 28. 15:54
 13/27 anonim ***** válasza:
90%
Derítsd ki ha nem bízol benne.
2023. jún. 28. 16:16
 14/27 anonim ***** válasza:
93%
Azt gondoltam a sok 18L/66F kérdéstől már kiégett az agyam de ez viszi a prímet...
2023. jún. 28. 16:18
 15/27 anonim ***** válasza:
20%
Tuti az volt ha annak láttad.. de gyoker vagy mert feltel , hogy kidona ezert kussoltal mint a papucsok..
2023. jún. 28. 16:23
 16/27 anonim ***** válasza:
71%
Nyilván tudod, hogy ha vége, te többet nem látsz puncit, ezért szakítani nem mersz, inkább itt pattogsz.
2023. jún. 28. 17:01
 17/27 anonim ***** válasza:
79%

16. Igeeen, ugyanez jutott az én eszembe is.

Szentül hiszi, hogy másnak a spermája miatt volt osszeragadva a barátnője haja, de mivel őt sem tudja kielégíteni így nem is mer szakítani, hátha többet nem is sikerül mást megfogni.

2023. jún. 28. 17:19
 18/27 anonim ***** válasza:
88%

Még ha valóban sperma is lett volna, mit lapítasz egy hete mint valami nyuszi a fűben? Talán kérdezd meg tőle vagy szakíts ha ennyire nem bízol benne.

Nekem meg nem értem mi közöm az egészhez. Az, hogy "csaj" vagyok, annyit tesz hogy vagina van a lábaim között. A viselkedésem nem ugyanolyan mint a többi nőnek. Ha nyomorod van a saját barátnőddel beszéld meg.

2023. jún. 28. 21:15
 19/27 anonim ***** válasza:
83%
Úristen ezt a barmot…. Kérdező, kérlek ne szaporodj.
2023. jún. 28. 23:19
 20/27 anonim ***** válasza:
83%
Én csak szerencsétlen csajt sajnálom. Bár vele sem lehet minden rendben, ha egy ilyen balfékkel jár.
2023. jún. 29. 01:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!