Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen oka lehet az érzelmi megcsalásnak? Mi hiányozhat ilyenkor a kapcsolatból?
Ha volt párod és mégis beleszerettél másba, miért? Mit tudott a másik adni, amiért kötődni kezdtél hozzá?
Szexuális vágyat mikor kezdtél érezni vele kapcsolatban? Mennyire befolyásolta ez az egész az otthoni szexet a pároddal? Gondoltál szex közben arra akibe beleszerettél?
De olyanok válaszát is várnám, akikbe beleszerettek foglalt emberek. Vagy esetleg akinek a párja beleszeretett másba és ez kiderült (elkezdett a párod máshogy viselkedni?).
Köszönöm a válaszod.
És köszönöm azoknak is, akik privátban írták le a saját esetüket.
Én csak szerető voltam.
Az egyik házas nővel egyéjszakásom volt. Nem nyomultunk egymásra, de egy közös esti program után megtörtént. A férje nem nézte semmibe a munkáját, külön aludtak, csak a gyerek tartotta össze őket. Sejtette, hogy a férje is csalja, de bizonyítéka nem volt rá.
A másik esetben pedig a nő bevallása szerint sosem volt szerelmes a férjébe. De az nagyon kitartó volt, aztán megszokásból együtt maradt vele. A nő több férfivel, több ízben flörtölgetett de csak velem feküdt le.
Míg az első esetben úgy gondolom, hogy a nő megérdemelt volna egy kis odafigyelést, törődést, addig a 2. nem értem mit is akart, várt a kapcsolatától? Miért ment egyáltalán bele a házasságba ha nem is volt boldog?
Mostanra házas vagyok, és jelenleg a kapcsolatomból nekem is a törődés, az érdeklődés ami a legjobban hiányzik. Na meg a szex is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!