Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnek egyesek ennyire naivak?
Gyakran olvasok itt kérdéseket azzal kapcsolatban, hogy vajon milyen jelek utalnak arra, hogy a házastárs megcsal-e. De legutóbb egyszerűen ledöbbentem, mert a kérdező olyan dolgokat sorolt fel amik teljesen egyértelműek. Nem is volt túl fiatal, ezért csak fogtam a fejem.
Tényleg ennyire naiv és jóhiszemű tud lenni valaki vagy ez már inkább (bocsi nem akarok senkit megbántani) butaság?
Mert az emberek érzelmi lények, nem pszichopaták, nem szociopaták.
Az, hogy én érzelemmentes tudok működni, még nem ad okot arra, hogy értetlenül álljak az érzelmes lényekkel kapcsolatban.
Mondjuk nekem gyakorin folyton az az érzésem, hogy olyan dolgokban látnak egyesek jeleket, amiknél egyszerűen fölösleges.
Ha leírnám, hogy a férjem mennyit jár el haverozni, tuti én is megkapnám, hogy megcsal.
Ahogy egyszer gyerekként anyumat is megkérdeztem, hogy mikor apum este 7-8-ig dolgozik meg korán megy, honnét tudja, hogy nem csalja meg. (Főleg olyan időszakban, amikor apum amúgy is a plafonon volt, és mindenkivel veszekedett).
Az volt a válasz, hogyha meg akarják csalni úgyis meg fogják, ha három gyerek és 30 év után meg akarja csalni apum, az az ő döntése. Apum alapból nem megcsalós típus, fölösleges a kapcsolatot gyanúsítgatásokkal terhelni, amíg ki nem derül.
És látszólag bejött, ez a nagyszülőknél, nagybátyáméknál, tesóimnál, unokatesóknál, mert a családban amúgy eddig nem derült ki megcsalás, és egész jók a kapcsolatok is.
Olvastam én is a kérdés kiírását ihlető kérdést.. Valóban nehezen fogja fel, de mint itt az egyik válaszoló írta: ha 30 évet leélt full bizalomban akkor most értetlenül áll és nem tudja elhinni.
"Mintha nem tudná felfogni, hogy mennyire megalázó ezt tűrni."
nem fogja fel magát a szituációt hogy ez kialakulhatott.
De a hölgytől elvonatkoztatva miért megalázó tűrni?
Ha vkinek jó így miért kellene kilépni a kapcsolatból? Ha ő nem érzi megalázónak akkor miért váljon el? csak a társadalmi nyomás miatt?
8-as, nem akartam linkelni a kérdést de biztos egyre gondolunk.
Azért tartom megalázónak, mert lehetne ő is szerelmes meg boldog, mással, aki megbecsüli.
7-es, annál a bizonyos kérdésnél szerintem te is felhúztad volna a szemöldököd, azok már elég durva jelek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!