Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetnék 100-ig biztos benne, hogy megcsal?
Nagy eséllyel megcsal a barátnőm. Több erre utaló jelet is felfedeztem már (pl: sexybben öltözik, többet jár a barátnőjéhez, illetve megtaláltam a fog. gátló tabletta receptjét is, velem viszont gumit használ)
Ezeket még ki is lehetne magyarázni. Hogy tudnám lebuktatni? Kövessem esetleg ha elmegy otthonról?
Azért annyi esze csak lenne, hogy a barátja haverjával ne fekudjon össze. Én a telefonjaban probalnek keresni valamit.
5-össel teljes mértékben egyetértek: nem minden nő a nem várt terhesség ellen szedi a bogyót, van, aki hormonprobléma miatt,vagy,ahogy 5 is írta, rendszertelen menstruáció esetén is, szóval ebből nem kéne messzemenő következtetést levonni.
Az, hogy sokat jár át a barátnőjéhez, lehet simán a bezártság miatt is (én sokszor már annak is örülök, ha kiszabadulok a sarki boltba).
Ugyanez vonatkozik az öltözködésre is. Egy éve tombol a járvány, sokan home office-ban vannak, hetek óta mackónadrágban, még jó, hogy kap az alkalmon, hogy "kicsípje magát", mikor van rá lehetősége.
Az én kérdésem inkább az lenne, hogy mi az oka annak, hogy te ezekből a dolgokból rögtön megcsalást vizionálsz?
Nekem az a fura, hogy ha hormonproblémákra is szedi, azt nem beszéli meg a párjával? Nekem is van hormonproblémám, és minden közelebbi barátom tudja, teljesen alap, hogy a párommal is megosztanám (ha lenne). Vagy a páromnak nem tűnne fel, hogy egyik hónapban 25, következőben 45 napra jön meg, vagy tök szarul vagyok havonta?
Nekem ezek alapján az jött le, hogy itt valami nagyon nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!