Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetném jóvá?
akkor ezután ne csald meg
nincs olyan, hogy megcsalod, aztán sütsz neki sütit és jóvá tetted...
csak idővel tudsz bizonyítani.. tettel nem...
én mondjuk nem értek egyet a 4essel...
a nem megcsalás és a pulikutyaság között sok különbség van.. férfiként én herótot kapnék attól, ha a barátnőm minden fingásáról beszámolna.. nekem is van magánéletem és neki is, és ez így van jól
nem kell beszámolni mindenről, de ha rákérdez, akkor gond nélkül elmondhatod
Ne akard utólag jóvá tenni, ne erről beszéljetek folyton, és főként te se ostorozd magad, az önváddal nem fogsz előrébb jutni.
Ha őszintén szeretitek egymást, és a párod valóban akarja/tudja veled folytatni ezek után a kapcsolatot, akkor ezen dolgozzatok, és előre nézzetek, ne hátra.
a 6-os és a 8-as elég nagy segítség. köszönöm ezeket nektek.
csak azt akarom h megbízzon bennem, nagyot csalódott de én nem vagyok eza típusú lány.
olyat tudnátok mondanih mit tehetnék? mármint h ne kerüljön meg maradjon velem. az őszinteség sz csak egy dolog. de az nem elég
"nagyot csalódott de én nem vagyok eza típusú lány. "
pl: kezd azzal, hogy nem akarsz egyből kibújni a tetted következményei alól. Jó, hogy szenté nem avatod utána magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!