Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veled hogy nagy árat fizettél azért, mert megcsaltad a párod/korábbi párod?
Figyelt kérdés
2023. jún. 23. 22:03
1/16 anonim válasza:
NEm, hiszen sosem csaltam meg.
De egyéjszaka után eldobott nő miatt nagy árat fizettem, mikor kiderült, hogy ő volt az igazi, csak vak voltam.
2/16 anonim válasza:
Én majdnem minden párom megcsaltam, soha nem fizettem érte nagy árat.
4/16 anonim válasza:
Igen. 30 ezret kért + 10 az extráért.
6/16 anonim válasza:
Én sose csaltam meg senkit.
Engem az egyik exem igen, és rákos HPV-t kaptam tőle.
Az élet nem igazságos, ne is reménykedj. :D
7/16 anonim válasza:
Tripper és kankó, együtt frankó.
8/16 anonim válasza:
Akiért elhagytam őt,az engem ejtett pofára,szóval igen,az eléggé megviselt.Mondjuk ma már tudom,hogy valamennyire megérdemeltem,dolgozott a karma.
Ahol most tartok,azt viszont nem érzem jogosnak,szerintem eléggé kiegyenlítettem már a számlát!😂Nem baj,biztos valami jobbat szánt a sors...😀😀😀
9/16 anonim válasza:
Igen. A saját lelkiismeretemmel nehéz elszámolni, amikor ezek eszembe jutnak. Az exeim megbocsátottak és soha nem hozták fel.
10/16 anonim válasza:
Nem, mert csak érdekből vagyunk együtt, szex 7 éve nulla köztünk, ezért semmi köze ahhoz, ha mással szexelek. Persze kiverné a balhét, ha kiderülne, meg felesleges feszültséget nem akarok, ezért sose tájékoztattam róla, pontosan tudja, hogy nem tartozom hozzá. Semmit nem befolyásolt, hogy néha volt nemi életem. Persze az egészségem ráment erre a csodálatos házasságra, ami a külsőmön is meglátszik, emiatt már nem megyek bele szexbe senkivel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!