Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet ezt folytatni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ezt folytatni?

Figyelt kérdés

van egy férfi ismerősöm, aki nagyon bejön nekem. egyszer probálkozott nálam, kosarat kapott, de már megbántam. azért nem mentem bele, mert felesége van, nekem párom. mai napig előttem van a feje, ahogy ott hagytam az ajtó előtt, hogy menjen be, hagyon békén. azóta nem megy ki a fejemből. nem beszéltünk erről, de nagyon bánom. meg modom őszintén, nagyon csúnya dolog, de nem érdekel hogy van felesége. azóta pár napja voltam a férfival kettesbe kb fél órát, de úgy beszélgettünk mint két ismerős, semmi az előző dologról vagy egy ujabb probálkozás részéről. lesz megint egy alklaom mikor kettesben elszünk, szerintetek térjek ki rá, hogy mi volt az a múltkori és hogy mit akar? mert én benne lennék egy egyszeri alkalomba, mert rohadtul vonzó számomra, utána meg majd alakul aminek kell. de ha meg nemet mond, akkor meg teljes mértékben elengedem.

szerintetek?

tudom hogy kapok inkább rossz beszólásokat, de nem érdekel, mert biztos lesznek privátba megint olyanok, akik értik miről beszélek.

2023. jún. 19. 15:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ne égesd magad.

Amit megmondtál, azt megmondtad. Biztos okod is volt rá.

Otthon nézz körül, hogy min lehetne javítani és hogyan.

2023. jún. 19. 15:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hűha. Szerintem nemcsak egyszeri alkalom lenne. Én elítélem az ilyet. Te nem. Viszont a jó hír, hogy neked kell dönteni.
2023. jún. 19. 16:11
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Csak azok értenek meg téged, akik ugyanúgy szeretők voltak, most is azok! Normális értekrenddel bíró ember nem ajánlja, hogy felkínáld magad, vagy hogy beleegyezz abba, hogy szeretők legyetek.

Felesége van, neked meg párod.

Egyszer lefekszel vele gondolod most, de lefekszel te még 50x is (vagy még többször). És annak az eredménye az lesz, hogy belészeretsz, de ő nem fogja viszonozni. Lehet te borítasz a nejének, de akkor se fogsz kelleni neki.

Vagy téged választ, de soha nem fogtok tudni egymásban megbízni, hiszen mindketten csalfák lennétek!

Az lenne az igazi, hogy ő elvál és te szakítasz a pároddal.

Esetleg az, hogy elbucsuzol a pasidtol és tőle is örökre és ismerkedsz szingli férfiakkal. Előbb utóbb akadna olyan, akihez nemcsak vonzódnál, de szerelem is kialakulhatna, ami kölcsönös és tiszta, őszinte, nincsen benne titkolózás, harag, bizalmatlanság.

Nem lenne jobb? ^^

2023. jún. 19. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!