Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon régen mennyire voltak hűségesek a nők, amikor elment a férfi katonának akár évekre is?
Figyelt kérdés
A 70-es években 2 évet kellett lehúzni.2023. jún. 16. 14:42
11/20 anonim válasza:
De a mai kis gyökereket szìvesen visszarepìtenèm abba az időbe, kiváncsi lennèk meddig bìrnák :)
Mondom ezt úgy, hogy èn a 80-as èvek közepèn születtem.
12/20 anonim válasza:
Volt aki igen, volt aki nem. Szerintem nehezebb időkben, jellemzőbb a félrejárás, valamibe, valakibe kellett kapaszkodni.
13/20 anonim válasza:
Jó hogy istent is egy nő árulta elelőször simán fèlre lèptek
14/20 anonim válasza:
13
A mesekönyvedet hozod fel forrásnak? :)
15/20 anonim válasza:
Mi van fáj az igazság csak valóságot írja le, a nők nagy rèsze előbb utóbb fèlre kúr
16/20 anonim válasza:
Nem érdekel, mit gondolsz a nőkről, életről, csak vicc, hogy úgy hozod fel a nyomorult könyvedet, mintha kötelezően vallásos lenne mindenki és tényként el kellene fogadni. Menj a vallásos topicba, ha ilyen gondolataid vannak, mert itt mindenkinek szíve joga kiröhögni és bohócnak tartani ilyen kommentek után.
17/20 anonim válasza:
Meg is fordithatjuk a kérdést: a férfiak vajon kibirtak azt a 2 évet?
18/20 anonim válasza:
Mondjuk ahol szereti a másik fél, ott ez nem játszik. Én akkor inkább szakítanék ha nem bírnám, és utána keresnék mást.
19/20 anonim válasza:
A nők???? A nők várták haza a férjüket...ellenben a pasik a katonasagban b*sztak osszevissza
20/20 anonim válasza:
Nem értem ezt a bemelegedés temát. Mitől lesz valaki a böriben/katonaságban meleg? Inkább lerendezném magamnam kézzel, minthogy bemelegedjek. Nem tudom ki találta ki ezeket a sztorikat, de vagy nők, vagy olyanok csinálnak ilyet tényleg, akik rejtett hajlammal rendelkeznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!