Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megalázóbb egy nő számára? Ha fizetős kvával csalják meg, vagy egy hétköznapi nővel?
Figyelt kérdés
2023. jún. 15. 11:55
31/34 anonim válasza:
29-30
Hogy lehet ennyire eccerűnek lenni?
Akkor leírom újra.
Minden megcsalás kirúgással járna. De az PLUSZ fájdalommal nekem, hogy a társam NEM emberi lény érzelmekkel, ahogy megismertem, hanem pénzért lukat vesz (meg a jóisten tudja miféle ocsmány fétisét elégítteti ki PÉNZÉRT, amiről nem tudok).
Na ez a különbség. A végeredmény ugyanaz, kirúgom, de a prostizás esetében emberi lénynek sem fogom tartani hanem csak egy csótánynak. Ennyi 🤷
32/34 anonim válasza:
Maganemberként dolgozik, nincs fönöke
33/34 anonim válasza:
Bocs, rossz helyre irtam ezt a valaszt
34/34 anonim válasza:
Nekem az jobban fájna ha csak egy kvat tudna felszedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!