Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a megalázóbb egy nő számára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a megalázóbb egy nő számára? Ha fizetős kvával csalják meg, vagy egy hétköznapi nővel?

Figyelt kérdés

2023. jún. 15. 11:55
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
91%
Nekem az érzelmeken alapuló megcsalás a legrosszabb.
2023. jún. 15. 15:31
 22/34 anonim ***** válasza:
34%
A kurvázás az csak ürítési ösztön, nincs benne érzelem.
2023. jún. 15. 16:27
 23/34 anonim ***** válasza:
Ha átlépik őket, akár férfi, akár nő. Nem a megcsalás.
2023. jún. 15. 23:29
 24/34 anonim ***** válasza:
*Ha szó nélkül átlépik őket, akár férfi, akár nő. Nem a megcsalás.
2023. jún. 15. 23:30
 25/34 anonim ***** válasza:
56%
Hétköznapi nővel fájdalmasabb számomra, mert ott mar dumalas van, érzések, nagy vallomások, kötődés, kapcsolatot tartani kell folyton
2023. jún. 16. 14:06
 26/34 anonim ***** válasza:
Nekem aztán nem megalázó, ő állított ki magáról szegénységi bizonyítványt - mondom ezt megcsaltként.
2023. jún. 16. 19:43
 27/34 A kérdező kommentje:
#22 de akkor is rohadtul fáj hogy máshoz hozzáért, vonzódott, csókolgatta stb
2023. jún. 18. 18:45
 28/34 anonim ***** válasza:

Nekem a prosti lenne. Azért mert akkor szembesülnöm kéne azzal hogy rosszul választottam, hogy az én hősszerelmesem nem ember, emberi érzelmekkel, hanem csak egy nyomorult, szánalmas hím aki fizet hogy vele legyenek és robotként azt csinálják amit ő akar.

Mindkettőnek ugyanaz lenne a végeredménye, azaz hogy vége és takarodjon, de a prostizás azt eredményezné hogy nem tartanám embernek, férfinak, jó pasinak. Aki kell a nőknek, aki kellett nekem is. Nem azért mert fizet. A prostizás a legalja. Soha többé nem tudnék férfiként nézni rá. Mert itt nem arról van szó hogy kell-e más nőknek, hanem hogy egy nyomorult aki szexet vásárol. Ilyen nem lehetne a párom, én ennél magasabb szint vagyok 😎

2023. jún. 18. 19:10
 29/34 anonim ***** válasza:
Igen 28 as, sokkal jobb es szebb, ha a szomszédasszony szétteszi neki ingyen, akkor jó pasi, ha 3 ingyen tömithetö lyuk várja
2023. jún. 18. 19:35
 30/34 anonim ***** válasza:

28.

Amikor az ego már erre is kihat, kicsit kifacsart gondolkodással. Beteg világ ez.

2023. jún. 18. 19:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!