Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély, hogy lebuktunk a szeretőmmel?
Összefutottunk a varosban egy puszira, ő beült a hátsó ülésre, többnyire csak beszélgettünk. Amikor szállt ki egyik kolleganője meglatta. A hölgy engem is ismer, de azt nem tudom, hogy az autómat is. Szerintetek ez mennyire feltűnő?
Miután elmentem felhivtam a szeretomet aki elég nyugodt volt. Azt mondta biztosan nem lesz gond belőle. Ez azért furcsa mert eddig mindig félt a lebukástol. Mostanában annyira nem fél és egyre merészebb. Nem tudom hova tenni ezt a változást. Nem hiszem, hogy le akarna bukni.
En vagyok a nő.
Ilyen mentalitással ti, tuti hogy lebuktok:DD
Más akkor bukik, amikor buktatja magát. Ha érted a finom célzást:D
Én is csak akkor derültem ki évek múlva, hogy létezem amikor a férfi nyilatkozott rólam otthon a saját körében, addig soha, senki nem tudott semmit.És eszem ágába nem lett volna, és nem is volt, hogy a másik nőt ne tiszteljem meg azzal, hogy ne alázzam, amikor rákérdezett, hogy mióta vagyok kapcsolatba a férjével. Ha a valóságról kinyitottam volna a számat-soha az életbe nem állt volna többet szóba a férjével és akkor egy kisgyereknek nagyon hányatott élete lett volna. Így mindenki jól járt akkor-kivéve engem, de ezt bevállaltam a férfiért és a gyerekért. Megérte.
Kaptam kárpótlást később. Ma is így tennék. Én vállaltam annó, én tettem, és én is fejeztem be, és én is "ettem a gyümölcsét". Soha többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!