Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen jelek alapján gondolnád...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelek alapján gondolnád két házas munkatársadról, hogy viszonyuk van?

Figyelt kérdés

2023. jún. 14. 13:13
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Bizonyos összenézésekből,egymásra mosolygásokból,gesztusokból.

Az alakuló dolgokat is simán lehet szűrni.

2023. jún. 14. 20:46
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vettem észre,hogy nagyon kerülték egymást szinte levegőként kezelték egymást,aztán egyszer vissza kellett mennem a melóba,mert otthagytam a kulcsom és össze voltak borulva.Nem vették észre,hogy láttam őket ,ahogy meghallották valaki jön szétrebbentek mint a galambok :D.
2023. jún. 15. 09:28
 23/29 A kérdező kommentje:
Akkor itt mások szerint is egy hosszasabb, bensőségesebbnek tűnő összenézés már gyanús.
2023. jún. 15. 10:22
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Neked is tetszik gondolom az egyik fél akikről szó van, különben nem foglalkoznál vele ennyire behatóan.

Láttam én már olyat, hogy egy kolléganő nem bírta elviselni amikor valaki megmerte közelíteni a főnököt. És cirkuszolt ha a főnök nem foglalkozott vele, hanem kedvesebben szólt egy másik kolléganőhöz.

Téged sem érdekelne egy kicsit sem ez az egész, ha nem lennél érdekelt (valamilyen formában) ebben az ügyben.

2023. jún. 15. 11:33
 25/29 anonim ***** válasza:
85%
Utolsó, vannak emberek akik szimplán azért foglalkoznak másokkal mert annyira szar vagy unalmas az életük, hogy inkább mással vannak elfoglalva, vagy irigylik azt, hogy valaki jól elvan mással.
2023. jún. 15. 12:19
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Vagy könnyen lehet,hogy a Főni kezelgette a kolléganőt,így amikor mással ment a közvetlenkedés,féltékeny lett a hölgy.

Én is azt gondolom,Kérdezőnknek lehet érzelmi érintettsége a dologban...

2023. jún. 16. 17:50
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet, hogy csak vonzódnak egymáshoz de nincsenek együtt sehogyan sem, mert tartják magukat,lehet, hogy egymásnak sem vallották be. Vagyis úgy vannak mint 2 kolléga,csak te pont észre vetted köztük a vonzalmat,amit a szem elárul.
2023. jún. 26. 13:26
 28/29 anonim ***** válasza:
61%

10

És miért akarsz más emberek életébe bele szólni?

2023. júl. 6. 06:11
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
És kimerült már,hogy viszonyuk van?
2023. júl. 6. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!