Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Éreztél már olyan erős vonzalm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztél már olyan erős vonzalmat egy munkatársad iránt amit előtte soha?

Figyelt kérdés
Hogyan nyomtátok el magatokban. Eddig nekem még nem sikerült, amikor meglátom teljesen kész vagyok vagy ez elmúlik magától.
2022. szept. 29. 16:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Átálltam home office-ra, hogy ne lássam.
2022. szept. 29. 16:09
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos éreztem már én is ezt. Nem is kellett sokáig elnyomnom, mert viszonzásra találtam. Az már más kérdés, hogy a mai eszemmel soha többé nem kezdenék munkatárssal..., de a régi szép emlékek azért jók. :)
2022. szept. 29. 16:12
 3/12 anonim ***** válasza:
63%

"Házinyúlra nem lövünk!" (UT magyarszinkronos női hangon)

Amúgy nem, mert a kolléganőim vagy idősek, vagy házasok (élettársi kapcsolat is annak számít), esetleg a saját kapujukra játszanak.

2022. szept. 29. 16:21
 4/12 anonim ***** válasza:
Rájön az ember, hogy nem lehet az övé, vagy már nem lehet aza övé, mert van párja.
2022. szept. 29. 17:31
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen... De reménytelen.
2022. szept. 29. 18:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Erős vonzalmat nem, de volt hogy éreztem vonzalmat. Mivel itthon várt a párom, nameg kollégával nem kezdenék, így igazán nem foglalkoztatott.
2022. szept. 29. 20:01
 7/12 anonim ***** válasza:
31%
Ha annyira tetszik, miért nem adod a tudtára?
2022. szept. 29. 20:42
 8/12 A kérdező kommentje:
Ahhoz nyuszi vagyok, hogy a tudtára adjam :)
2022. szept. 29. 21:03
 9/12 anonim ***** válasza:
egyszerű, hiába tetszett, munkatársunk volt egy nagy haverom, aki egyben a csaj barátja volt, ennyi, így őt nem is érdekeltem, én pedig tudtam hogy egyáltalán nincs értelme még próbálkozni se 💁🏼‍♂️
2022. szept. 30. 04:16
 10/12 anonim ***** válasza:

Akkor így jártál, Kérdező...

Nálunk nem volt kérdés, hogy engedünk a vonzalomnak és kölcsönös volt az elejétől. Igaz, majdnem leestem a székről, mikor randira hívott, alig hittem el...

2022. szept. 30. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!