Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsal vagy csak rémeket látok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal vagy csak rémeket látok?

Figyelt kérdés

Ugyanazokat a jeleket tapasztalatom a mostani partneremnél, amit a korábbinál és akkor amikor ezeket tapasztaltam megcsalt többször is, mint kiderült.

Kontakt van köztünk egész nap és beszélgetünk írásban, hirtelen eltűnik és hosszú a válaszidő(3-4óra) és eddig a mobilnete sincsen bekapcsolva mert nem kapja meg az üzeneteimet és ezek az kimaradások leginkább a délutáni/esti órákra vonatkoznak.

Nyilván nem kérem számon, de a beszélgetéseink során, ha megkérdezem, hogy milyen volt a napja további része akkor olyan indokolatlan lenne az, hogy eltűnjön. Rövid ideje vagyunk együtt, ez 1 hónapot jelent és más városban is élünk. Ami még nekem nagyon fura volt, hogy voltunk kirándulni valamerre 2héttel ezelőtt és azt a videót amit csinált azt tegnapi nap töltötte fel instara a storyjaba és akkor is éppen eltűnt délutánra/estére..vagyis este adott magáról életjelet, de nagyon röviden és tömören.(azért éppen aktuális vagy közelmúltban történt dolgokat szoktak felrakni storyba)

Napközben egyébként le sem lőni.

Nem azt mondom, hogy mindig beszélni kell meg, hogy hozzám kellene nőnie és úgy lenni. Volt olyan nap, hogy este beszéltünk telefonon és ennyi(1,5-2orat) de akkor nem volt ez a viselkedes jellemző rá.

Rémeket látok a korábbi tapasztalatomból fakadóan vagy van okom aggódni?

Én 24F és Ő 21L

2023. jún. 12. 20:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
81%
Hát, ez bármi lehet, szerintem túlságosan érzékeny vagy a jelekre a korábbi csalódásod miatt, ugyanakkor nem gondolom azt, hogy meglenne egyáltalán a szándék arra, hogy ez a kapcsolat komoly legyen.
2023. jún. 12. 20:53
 2/18 anonim ***** válasza:
94%
Mármint számomra az a természetes, hogy az első egy hónapban egy kapcsolatban ugrasz a mobilodra, amint tudsz, annyira várod, hogy írjon a másik.
2023. jún. 12. 20:53
 3/18 anonim ***** válasza:
73%
Hogy csalhatna meg, ha együtt sem vagytok?
2023. jún. 12. 20:54
 4/18 anonim ***** válasza:
76%
Mindegyik valasz valid. Nalunk meg meeting kozben is kimennek emberek beengedni a futart, de a frissen kiszemeltre nem tudbak rairni orakig? Ez egy fekezett habzasu kapcsolatocska. Nem feltetlenul csal meg, de nem erdekeld ugy, mint szeretned. Engem semmi nem tudott visszatartani, ha valaki fontos volt nekem.
2023. jún. 12. 21:00
 5/18 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem tuti, hogy van egy harmadik is a képben.
2023. jún. 12. 21:04
 6/18 anonim ***** válasza:
52%
Nem a telefonon kell élni az egész életet, erre már ő is rájött. Te is rájöhetnél. (Amúgy én is huszonéves vagyok, nem öregemberként írom ezt.) Este hazaérek, edzeni sem viszem magammal a telefont, vagy ha elmegyek futni, vagy ha van valami kis program még, mert jól esik olyankor kicsit megszabadulni tőle.
2023. jún. 12. 21:22
 7/18 anonim ***** válasza:
48%
Ezért nem kéne olyan pasi, akinek a kezéhez van ragadva a telefonja.
2023. jún. 12. 21:47
 8/18 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem tul sokat uzenetezgettek egymassal. Heti 2 szemelyes tali eleg. Nem kellenek uzenetdk es foleg nem hivasok. Aztan vagy osszekoltoztok vag szakitasz.
2023. jún. 13. 02:44
 9/18 anonim ***** válasza:
12%
Spec én munka után edzésre és tanfolyamra járok, olyankor nem is nézegetem a telefonom. A mobilnet-csomagom meg egy alap, mert melóhelyen és itthon is van wifi, azért biztos nem fogok váltani, hogy hazafelé menet is még az instát/facebookot lessem. Szóval lehet, hogy a lány is ilyen. Az biztos, hogy kapcsolatot nem akarnék olyantól, aki a telefonján lóg állandóan, semmi élete, meg mindenben jelek után kutat, ez nagyon creepy. Te sosem jársz sehová munka/suli után, csak otthon kuksolsz?
2023. jún. 13. 04:15
 10/18 anonim ***** válasza:
57%

Én meg olyantól nem akarnék semmit, aki nem elég, hogy tőlem távol él, még egy szó nélkül fel is szívódik és baszik rám fél-1 napig. Ez nem kapcsolat, ez egy rohadt vicc.

Nem irkálni napközben akkor oké, ha együtt éltek és késő délutántól reggelig ottvagytok egymásnak.

2023. jún. 13. 04:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!