Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöttetek rá hogy a párotok megcsal?
Kaptam egy engedélykérést a felszarvazott férjtől.
Cringe...
Ismertem egy ilyen "magabiztos" srácot mint Te.
Ő is azt gondolta ismeri a lányt, és észre venné, ha kikacsingatna. Hát nem vette észre. Jószándékkal jeleztem neki, hogy mit is csinál a csaj, erre letámadott, hogy mit képzelek én, blablabla. A kisasszony minden megpróbált eltüntetni ami összefüggésbe volt az állításommal. Többé-kevésbé sikerült is neki. Csak ugye aki egyszer belekóstol, az nehezen, vagy egyáltalán nem tud leállni.
Teltek a hónapok, és egyszer jön egy üzenet a sráctól, amelyben mélyen elszégyelve magát bocsánatot kér a bunkó megnyilvánulásáért, de sajnos bebizonyosodott az állításom, miszerint a csaj folyamatosan csalta.
Miért nem hitt nekem? Mert elvakította a szerelem. Ő úgy gondolta mindent megad a lánynak, kielégítő a szex is, holott a lánynak csak arra kellet, hogy falazzon neki, a jókislány látszatát így tudta fent tartani. Nem mellesleg jól jött a rengeted dolog amit kapott a sráctól.
Úgyhogy vigyázz, nehogy akkor derüljön ki valami, mikor már rengeteg időt, energiát, és nem beszélve az anyagiakat belehecceltél ebbe a kapcsolatba. K.rvára szarul tud esni. Nem beszélve a környezeted véleményéről, akik szentül meg lesznek győződve, hogy te csak a héját ismerted a lánynak, mint embert egyáltalán nem. Magyarul egy szerencsétlen lúzer leszel a szemükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!