Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan jöttetek rá hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöttetek rá hogy a párotok megcsal?

Figyelt kérdés
Ti hogy jottetek rá hogy a párotok megcsal? És hogy buktattátok le?

#megcsalás #hazudozás #Le buktatás
2023. máj. 23. 09:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ő buktatta le saját magát, elvileg nem bírta már.
2023. máj. 23. 10:39
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdeztem mert tartósan furán viselkedett, először nemet mondott, aztán igent.
2023. máj. 23. 11:19
 3/13 anonim ***** válasza:
87%

Kaptam egy engedélykérést a felszarvazott férjtől.

Cringe...

2023. máj. 23. 12:10
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A telefonszàmla buktatta le...
2023. máj. 23. 20:13
 5/13 anonim ***** válasza:
26%
Elég ostobának kell lenni ahhoz, hogy ne vegyük észre a másik viselkedésén, hogy megcsal. Velem ilyen nem történt meg, de mindent észreveszek a barátnőmön mert figyelek, meg se kell szólaljon. Nagyon lennt van a tudatosság az emberekben.
2023. máj. 23. 21:38
 6/13 anonim ***** válasza:
A szeretőm másik szeretőjét buktattam le. Észrevettem a tekintetükön, ahogy egymásra néznek…
2023. máj. 25. 20:26
 7/13 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon mondogatta hogy ő csak barátkozik az exével és 2 hetente egyszer ráír a csaj ő meg válaszol de már rég nem szereti, a képeket azért hagyta fent Facebookon kiemelt képek között mert ő nem akarja kitörölni a múltat, először azt mondta nem mondta hogy összejött velem, aztán hogy igen és a csaj azt mondta kva ronda vagyok. Na aztán egyszer belenéztem a telefonjába és aznapra is megbeszéltek egy dugó randit, meg korábban kibeszéltek hogy mennyire megbánta hogy összejött velem, amúgy meg mindennap beszéltek. Ja mondanom sem kell ők amúgy azért szakítottak mert a lánynak szeretője volt és amikor lebuktak akkor ment hozzá. Én akkor egyből szakítottam, elmondtam a lány új párjának is, aki erre válaszul elvette feleségül :D Ez mondjuk jó bosszú volt, mert exem nem csak dugta hanem szerette is.
2023. máj. 25. 21:43
 8/13 anonim ***** válasza:
34%
Csak gratulálni tudok #7.
2023. máj. 25. 21:47
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Hmm miért? Szerintem jól tettem. Érintett voltam én is, nem egy random idegent világosítottam fel. Megadtam neki az esélyt, hogy szakítson és találjon rendes lányt, ha akar, ő inkább vele maradt, ő dolga. Ha szakítottak volna sem én csesztem volna el a kapcsolatot, az már eleve szar volt, ha a lány mással szexelt. Az exemet meg nehogy sajnáljuk már, igazi gerinctelen féreg, aki úgy jön össze valakivel, hogy esze ágában sincs befejezni az exével való dugást vagy túllépni rajta érzelmileg.
2023. máj. 26. 05:53
 10/13 anonim ***** válasza:

Ismertem egy ilyen "magabiztos" srácot mint Te.

Ő is azt gondolta ismeri a lányt, és észre venné, ha kikacsingatna. Hát nem vette észre. Jószándékkal jeleztem neki, hogy mit is csinál a csaj, erre letámadott, hogy mit képzelek én, blablabla. A kisasszony minden megpróbált eltüntetni ami összefüggésbe volt az állításommal. Többé-kevésbé sikerült is neki. Csak ugye aki egyszer belekóstol, az nehezen, vagy egyáltalán nem tud leállni.

Teltek a hónapok, és egyszer jön egy üzenet a sráctól, amelyben mélyen elszégyelve magát bocsánatot kér a bunkó megnyilvánulásáért, de sajnos bebizonyosodott az állításom, miszerint a csaj folyamatosan csalta.

Miért nem hitt nekem? Mert elvakította a szerelem. Ő úgy gondolta mindent megad a lánynak, kielégítő a szex is, holott a lánynak csak arra kellet, hogy falazzon neki, a jókislány látszatát így tudta fent tartani. Nem mellesleg jól jött a rengeted dolog amit kapott a sráctól.

Úgyhogy vigyázz, nehogy akkor derüljön ki valami, mikor már rengeteg időt, energiát, és nem beszélve az anyagiakat belehecceltél ebbe a kapcsolatba. K.rvára szarul tud esni. Nem beszélve a környezeted véleményéről, akik szentül meg lesznek győződve, hogy te csak a héját ismerted a lánynak, mint embert egyáltalán nem. Magyarul egy szerencsétlen lúzer leszel a szemükben.

2023. máj. 26. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!