Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nőként érezted már szeretői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként érezted már szeretői kapcsolatban, hogy csak kihasznalnak?

Figyelt kérdés

Sokszor érzem azt, hogy a szeretőm csak kihasznal. Máskor azt érzem, hogy nem a szex fontos neki.

Érzelmileg nem igazán akar közel engedni úgy érzem, de közömbös sem vagyok neki.

Lassan kezdtem azt érezni, hogy nincs már jó hatással rám ez a kapcsolat. Törődésre vagynam, kicsi odafigyelesre amit van, hogy megad és van, hogy nem.

Tudom szakítani kéne, de nem olyan egyszerű.

1 éve tart.

2023. jún. 5. 12:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%

"Tudom szakítani kéne, de nem olyan egyszerű."

Sosem lesz egyszerű, de néha nem árt racionálisan és végiggondolni a dolgokat, hogy mi a cél és milyen áron.

2023. jún. 5. 13:02
 2/13 anonim ***** válasza:
92%

"Sokszor érzem azt, hogy a szeretőm csak kihasznal. Máskor azt érzem, hogy nem a szex fontos neki.

Érzelmileg nem igazán akar közel engedni úgy érzem"

Oké, szeretői kapcsolatot kezdek, ami a kúrásról szól... aztán picsogok, hogy nem akar közel engedni, és csak kamatyolni akar.

2023. jún. 5. 13:05
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
Most szakítottam egy pasival, mert rájöttem hogy ebből nem lesz semmi. Nem volt senkije, de nem engedett közel magához, nekem érzelmileg többre volt szükségem. Persze tervezgette a jövőt csak tele volt félelmekkel…..Akkor féljen egyedül, nekem felnőtt ember kell, a szakítás könnyű volt mert kiábrándultam.
2023. jún. 5. 13:11
 4/13 anonim ***** válasza:
92%

"Oké, szeretői kapcsolatot kezdek, ami a kúrásról szól... aztán picsogok, hogy nem akar közel engedni, és csak kamatyolni akar."

Na ez az, amit én sem értek.

2023. jún. 5. 13:14
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Nem csípem amúgy ezt a lekváros csirke gyereket, de most igaza van. Kérdező, te hallod magad? Ez még csak nem is kapcsolat. Az ürítőzsákja vagy egy f@szinak. Jézusom...
2023. jún. 5. 13:57
 6/13 anonim ***** válasza:
93%
Egy szeretői kapcsolatban persze, hogy kihasználva, sőt, használva vagy. Erről szól. Amit te szeretnél, az a párkapcsolat.
2023. jún. 5. 14:42
 7/13 acelsziv ***** válasza:
81%
Aki párkapcsolatra vágyik minek megy el szeretőnek? Aki meg k. nak áll az miért csodálkozik, ha csak a lyukait használják?
2023. jún. 5. 14:51
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem 20 évesen volt ilyen. Azt mondta hogy elhagyta a felesége…. Természetesen kiderült hogy tényleg lelép a felesége időnként 2 hétre az anyjához, mivel elege van a férjéből. Született még gyerekük is, sőt még fel is nőtt azóta már, attól a feleségtől akitől ő el akart válni…
2023. jún. 5. 15:29
 9/13 anonim ***** válasza:
62%
Szóval szerintem majd ha idősebb leszel akkor nem mész bele ilyenekbe. Aki meg azt mondja el akar válni úgyis, az tegye meg .
2023. jún. 5. 15:30
 10/13 anonim ***** válasza:
89%

A szeretői státusz kimerül abban, hogy szexeltek,azért vagy szerető. Ha többet szeretne, akkor barátnő lennél.

Te azon csodálkozol, hogy érzelmi téren le se tojj? Hány éves vagy, 15, hogy azt sem tudod mi a szeretői viszony lényege? :O

2023. jún. 5. 16:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!