Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy érezheti magát egy nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érezheti magát egy nő, ha ezek ellenére is megcsalják?

Figyelt kérdés

Mindazok ellenére, hogy

- odadfigyel az alakjára, hogy mindig csinos legyen, a férjének is felöltözik szexi ruhába gyakran

- a szexualitásban nyitott, nem kezeli tabuként a férjének semmilyen vágyát, bele is megy újdonságokba szexualitás terén

- otthon kiszolgálja a férfit, nem piszkálja, nem kéri számon, nem kér segítséget a férjétől a háztartásban

- elengedi a férjét bárhová, akár több hétre is másokkal, nem korlátozza, hagy neki privát szférát, hagyja, hogy nélküle is élje a férfi az életét

Egy ilyen nőt miért csalnak meg,aki gyakorlatilag mindenben kiszolgálja a férfit és meghagyja a szabadságát? Ha ezzekkel nem lehet megtartani egy férfit, akkor mégis mivel?

Nem én vagyok a megcsalt fél, a családban történt ilyen, és egyszerűen értetlenül állok előtte.

2023. máj. 31. 10:02
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
91%
Hát én inkább attól érezném magam rosszul, hogy cseléd vagyok...
2023. máj. 31. 10:05
 2/30 anonim ***** válasza:
60%
Az ilyen csicska nőt nem lehet tisztelni, nőként mondom.
2023. máj. 31. 10:05
 3/30 anonim ***** válasza:
91%
Mert egy cseled. A pasi pedig latja hogy barmit megtehet.
2023. máj. 31. 10:12
 4/30 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem nem (csak) a nőn múlik.

Persze, a hűségre az egyik garancia az, ha az ember a párkapcsolattól megkap mindent, amire csak vágyik.

Ugyanakkor ez sz*rt sem ér akkor, ha nincs elköteleződés és tudatos döntés a hűség mellett. Valójában ez az igazi kulcs és garancia a hűségre, ez az ami esetén akkor sincs hűtlenség, ha közben a párkapcsolat nem minden vágyat kielégítő.

Magyarul: a pasi csalt, mert nem akart hűséges lenni. Ennyi.

2023. máj. 31. 10:12
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem érdekes, nincs személyisége, saját vágyai, céljai, felfedezni való mélysége, nem fejlődik, változik, nem kell érte néha újra küzdeni. Ismerek olyat, aki azért vált el, mert hiába volt az asszony szexi, odaadó, kedves és még jól is főzött, egyszerűen buta volt és ez egy idő után egyre idegesítőbb lett. Az egyik férfinek ez a fontos, a másiknak az. Van, aki elnézi, ha az asszony nem főz vagy nem bombanő, de van önbizalma, izgalmas és mondjuk örömteli vele az élet. Más meg egy szexmentes jégkirálynővel is évekig kibírja, mert marha jól néz ki és hátha majd egyszer... A férfiak és nők sokfélék. Az a lényeg, hogy a másik kompatibilis legyen veled, nem az, hogy egy általános elvárásnak megfelelj. A másik meg az, hogy hát változhatunk, szóval erre sincs tuti recept, hogy ami jó volt, tetszeni fog 10 év múlva is, míg máskor meg az a baj, hogy miért nem maradt ugyanolyan :)
2023. máj. 31. 10:14
 6/30 anonim ***** válasza:
84%
Cseléd lettél sajnos
2023. máj. 31. 10:42
 7/30 anonim ***** válasza:
66%

Nem csaltak még meg, de ezeket a pontokat én is teljesítem. Én úgy gondolom, hogy a megcsalásra egyszerűen nincs valid ok. Lehet mondani sok rosszat a partnerre, de ha annyira rossz, már rég le kellett volna lépni ahelyett, hogy valaki ilyesmivel szembeköpi magát. Végső soron hűséggel az ember magának tartozik, a kapcsolat az ő döntéseinek eredménye, benne maradni is az, felnőtt emberek vagyunk, megvan szerintem a képességünk arra, hogy felmérjük, meddig tudunk hűségesek lenni és hol van az a pont, amikor a kapcsolat a legrosszabbat hozza ki belőlünk. Ilyenkor kell letenni a lantot.

Ha megcsalnának, egy percig sem hibáztatnám magam, mert amiért csalni lehet, azért szakítani is. Nem érezném a felelősségem ebben a történetben, mert nincs. Ha gonosz vagyok, akkor sem, ha ronda, akkor sem, ha elhanyagolom a másikat, akkor sem. Amíg nem kényszerítem a másikat arra, hogy maradjon, addig ezzel nem nekem kell elszámolnom magamban, hanem annak, aki ahelyett, hogy kihúzta volna magát és emelt fővel távozik, inkább a hazudozást választotta.

Egy dolgot sajnálnék csak, hogy az időmet húzták. Mennyivel egyszerűbb lenne a problémákat közölni és ha nem lehet őket megoldani, elköszönni...?

Ja és még valami: az újdonság varázsával senki sem tud versenyezni.

2023. máj. 31. 10:54
 8/30 anonim ***** válasza:
72%

Én férfiként mondom hogy a férfiakat nem kell elkényeztetni, szinte alig kell nekik adni bármit is. Szex? Soha ne mutasd ki hogy vágysz rá, teperjen ő. Aztán még akkor is 10/5X pattintsd le hogy ma nem.

Kiszolgálni? Ne viccelj már! egy jólakott napközist nevelnek a nők, akik hozzászoknak hogy csak röffentenek egyet, és mindenben ugrik a nő. Majd csodálkozol hogy megcsalnak? Azért csalnak meg, mert otthon nem érzi férfinak magát! Nekem is a s*ggem volt kinyalva, mégis más nőkről álmodoztam, ahol tepernem kellett, törnöm magam és az eredmény is kiszámíthatatlan.

Nem kell hinni nekem, a tényeken nem változtat. A szolgalelkű nőket semmibe nem nézik csak cselédnek! Nem leszel te megbecsülve attól hogy naponta szexelsz vele, meg a szájába adod a falatot.

2023. máj. 31. 11:01
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

"Persze, a hűségre az egyik garancia az, ha az ember a párkapcsolattól megkap mindent, amire csak vágyik."

Nem, az egyetlen garancia, hogy az ember "csalós"-e vagy sem.

2023. máj. 31. 11:07
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Talán pont azért amiket leírtál. Vagy csak szimplán kifogtál egy ilyen gerinctelen embert.
2023. máj. 31. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!