Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha valaki megcsalja a párját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki megcsalja a párját attól még szeretheti ?

Figyelt kérdés
Otthon minden tökéletes elmondása szerint boldogok. De mégis csalja a párját. Ezt miért csinálja valaki ha tényleg minden rendben van otthon? Mire jó ez ?

2023. ápr. 7. 21:35
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
71%
Akkor mégsem tökéletes.
2023. ápr. 7. 21:37
 2/23 anonim ***** válasza:
52%
Ha már megcsalja, akkor biztos hogy nem tökéletes az a kapcsolat.
2023. ápr. 7. 21:38
 3/23 anonim ***** válasza:
65%
Nem. Ha valaki szereti a másikat, akkor nem tudná ilyen undorító módon megalázni.
2023. ápr. 7. 21:39
 4/23 anonim ***** válasza:
92%
Az ilyenek magukat szeretik. Eszük ágában nincs lemondani az otthoni komfortról, de élvezik a szerető nyújtotta előnyöket is. Ennyi ez, kár túlkombinálni.
2023. ápr. 7. 21:43
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem értem,ha azt mondja tökéletes minden otthon akkor te minek adod magad oda,verseny a feleséggel?Vagy ezzel húzz,hogy harcolj érte,ez a pali beteg agyilag.Szerintem neki így tökéletes,hogy a feleség mellett is kap mást.
2023. ápr. 7. 21:43
 6/23 anonim ***** válasza:
90%
Mármint neki tökéletes ez a helyzet így. Otthon megkapja, amiért hazajár. Akár kaja, tiszta ruha, rendezett család, lehet ez bármi, ami neked vagy nekem pont nem fontos. Mellette meg a lehetőség is megvan, hogy félreléphet. Azt, hogy ez kedvtelésből vagy "szükségből" nyíltan vagy titokban, megint nem érdemes boncolgatni, a lényeg, hogy neki ez így megfelelő.
2023. ápr. 7. 21:45
 7/23 anonim ***** válasza:
54%

Valamilyen szinten talán szeretheti, de szerintem az már nem igazi őszinte szeretet, ha képes vagy megcsalni a másikat. Illetve a tisztelet teljes hiánya. Úgy van egyébként ahogy mondják, az ilyen leginkább magát szereti.

"Valamilyen szinten persze, hogy szeretheti"

Erre ne tekints úgy, mint egy jó alap a kapcsolat folytatásához.

2023. ápr. 7. 21:48
 8/23 anonim ***** válasza:
36%
Mert nem jó a szex, azért megy félre a dolog.
2023. ápr. 7. 21:49
 9/23 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem nem szereti és nem is tiszteli.
2023. ápr. 7. 21:49
 10/23 Mathus ***** válasza:
31%
#8: ja, ott a pont. nincs vagy szar a szex, kb ezért. a banyákok nem szeretik a szexet, ezért azt gondolják mindenki más is megvan nélküle. hát nem.
2023. ápr. 7. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!