Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Greg5 kérdése:
Van aki redszeresen megcsalja a parjat?
Figyelt kérdés
Hello.
Arra lennek kivancsi van e olyan aki rendszeresen megcsalj a parjat. Ha igen milyen okbol? Egyszeru vagy? Esetleg kaland elmenye?
2023. máj. 16. 00:40
1/8 anonim válasza:
A nők, akik velem csalták meg a párjukat, szexhiány miatt tesznek így. Volt, aki inkább elvált, hazaköltözött, és azóta felpróbált 10 pasit. Ja, vele pont nem jött össze semmi. :D :D
4/8 anonim válasza:
Hogyne lenne. Nálam hétvégi hóbort.
5/8 A kérdező kommentje:
3as, fizikai.
4es, miert eszed? Fiu vagy vagy lany?
2023. máj. 16. 11:36
7/8 anonim válasza:
Férfiként mikor szingli voltam 2 házas nővel feküdtem le. Az egyiknél teljesen szimplán jött az egész egy kisnitalozás után. Én voltam neki az egyetlen, akivel megtette és egyszeri alkalom volt. Aztán a másik nő esetében már több férfival flörtölgetett (érzelmi megcsalás + csók), de velem ennél tovább is jutott. Véleményem szerint ha nem velem, akkor később mással is megtette volna.
Szóval nője válogatja
8/8 anonim válasza:
Elhanyagolt anyukákat nagyon könnyű felszedni. Apa dolgozik, hazamegy nyomja a gépet anyuka helyett. Nem járnak sehová. Nálam megkapja amit otthon nem. Jelenleg is van ilyen viszonyom. Én miért csalom a párom? Mert egy féreg vagyok, meg egy idő után kell a kaland. Az új mindig izgalmasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!