Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak mit tennétek ha teljesen elhanyagolnátok a barátnőtöket hosszú hónapokig és erre fel ő érzelmileg megcsalna titeket?
Figyelt kérdés
Velem ez történt, nem igazán foglalkoztam vele az utóbbi hónapokban, teljesen ignoráltam, ha beszélgettünk is, inkább csak elégedetlenkedtem az irányába, hogy lehetne másabb, jobb stb.
Most nem tudom mit tegyek.
2023. máj. 26. 14:27
11/14 anonim válasza:
Uccsó, ez nem segít a kérdezőn. Mondjuk ez a tipikus pasi, mindaddig jóvanazúgy, amíg már nem lehet rajta segíteni.
12/14 A kérdező kommentje:
Igen, úgy érzem, hogy némileg benne van a kezem abban, hogy ez történt. És ő is szeretné megoldani, persze nagyon sok hazugság torlódott fel az évek alatt, és most nem tudom, hogy hogyan, merre, hova tovább.
Ő szeretné megoldani, és én is ezt a kapcsolatot, mert öt év hosszú idő, nekünk túl hosszú ahhoz, hogy csak úgy eldobjuk.
2023. máj. 26. 21:12
13/14 anonim válasza:
Akármi is lesz a kapcsolatotokkal, meg kell tanulnotok kommunikálni.
[link] kezdésnek jó lesz ez. Ennek a hölgynek a többi videóját is érdemes meghallgatni.
14/14 anonim válasza:
Ezen nincs mit megoldani.Nagyon nem illetek össze,szakítani kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!