Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ijenazelet41 kérdése:
Hosszú story 22eves kapcsolatban vagyunk párommal.megcsalt , nem feküdt le vele de csók volt és szerelmi vallomás is!! A srácnak azt mondta hogy rossz kapcsolatban él.de mihelyt kiderült a kettőjük kapcsolata szakított vele!?!
Figyelt kérdés
Tények: párom szedte fel, srác dobta ki!most velem akar lenni de a szex erőltetett! Mit tegyek?2023. jan. 31. 22:00
1/31 anonim válasza:
Legyen önbecsülésed és dobd ki! Majd ha szépen két szék közé a földre esik, máskor jobban meggondolja a viselkedését. Meg ha most visszafogadod, még teszi veled újra, másik pasival.
3/31 anonim válasza:
Nem azért akar veled lenni, mert visszatalált hozzád, hanem mert nem akar egyedül maradni.
A kapcsolatotok már sose lesz a régi, nem szeret téged ez a nő.
4/31 A kérdező kommentje:
22 év 3gyerek!! Én tiszta szívemből szeretem! Sohasem tudtam volna megcsalni!
2023. jan. 31. 22:05
5/31 anonim válasza:
Megértelek, de ő már nem szeret, ezért nem lesztek sose újra boldogok együtt.
6/31 anonim válasza:
A mostani köztes állapot addig fog tartani, amíg fel nem bukkan egy újabb pasi, akibe beleszeret. Engedd el. Még nem vagy öreg ahhoz, hogy találj valakit, akivel új életet kezdhetsz.
7/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod!! Én csak 1modon lépek ki ebből a kapcsolatból.amiben már lassan teljesen biztos vagyok.nem alszom.ekkezdtem inni.ez nem én vagyok!! Szóval lepihenek örökre!
2023. jan. 31. 22:11
8/31 A kérdező kommentje:
Egyébként teljesen ugyanezt érzem, gondolom!! Annyira hihetetlen hogy így alakult! Sohasem gondoltam volna!! Mnki csak irigykedet ránk.es most nincs nyugodt gondolatom.teljesen megbiztam benne.
2023. jan. 31. 22:16
9/31 anonim válasza:
Ne tegyél ilyet! Tudnod kell, hogy ez egy hullámvölgy, amin előbb-utóbb túljutsz. Másrészt, gondolj a gyerekeidre. Szükségük van rád. Példát kell mutatnod nekik, segítened kell őket.
Kérj segítséget. Legalább egy barátodat hívd fel.
10/31 A kérdező kommentje:
Nincs miért segítséget kérnem.barataim előtt szégyenlem a dolgot.azt hittem rosszul látom a dolgokat de ezek szerint nem.nem választás kérdése hogy lepihenek.sajnalom hogy nem érted nekem ő a Minden.!!!
2023. jan. 31. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!