Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki, hogy megcsaltam?
Egyáltalán nem akarok szakítani és nagyon szégyellem magam, de engedtem a csábításnak. Ami nagyon erős volt.
Félek elmondani, nehogy szakítás legyen a vége, de eltitkolni se akarom.
Szerintem a legjobb az őszinteség.
És biztos vagyok benne, hogy más dolgokat is meg kellene beszélnetek, mert valami gond van a kapcsolatban.
"Egyáltalán nem akarok szakítani"
Ez itt most nem arról szól, hogy te akassz szakítani vagy sem. Ez az ő döntése lesz. Talán a legjobb amit csinálhatsz, hogy férfiasan elé állsz és felvállalod amit tettél. Elmondod neki amit ide leírtál, viszont arra jobb, hogyha felkészülsz, hogy nem valószínű, hogy megbocsájt. Amit én például meg is értenék. Viszont, ha tényleg szereted és tiszteled akkor megérdemel annyit, hogy ne hazudj neki és legyen övé a döntés, hogy mit szeretne kezdeni ezzel a kapcsolattal.
A hűségről Dragomántól:
De amúgy tényleg. Ha már megtetted, ne told rá szerencsétlenre, hogy bocsásson meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!