Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki, hogy megcsaltam?
Egyáltalán nem akarok szakítani és nagyon szégyellem magam, de engedtem a csábításnak. Ami nagyon erős volt.
Félek elmondani, nehogy szakítás legyen a vége, de eltitkolni se akarom.
Én annak idején elmondtam mikor félreléptem. Az én lelki ismeretem nem bírta volna.
Aztán később már annyira nem is éreztem gáznak az egészet,miután kiderült,hogy ő már a kapcsolatunk elején kezelgette a szomszéd csajt amíg nem kapott meg (tegyük,hozzá h én a 6.évben csaltam meg)
25/L
Én nem érzem jó ötletnek, ha elmondod. Örökre rányomja a bélyeget a kaocsolatok hátralevő részére, akár bosszú-megcsalást is eredményezhet, vagy örök rossz érzést. Vannak titkok, amikről mindenkinek jobb, ha nem derülnek ki. Abból indulj ki, hogy kinek lesz jó, ha elmondod? Talán a lelkiismeretednek. De ez önzés részedről, csak magad miatt akarod elmondani, neki ezzel csak fájdalmat okozol.
Ha mondjuk haldokolna egy öreg, szeretett rokonod, és a halálos ágya mellett ülnél, amikor megkérdezné, mi van az unokájával, akiről tudnád, hogy tegnap elütötte egy autó és meghalt, elmondanád neki? Szerintem nem. Ez is kb. ilyen.
Én elmondanám, hogy "Ez van nem bírtam a farkammal"
Az hogy a, nő milyen az részletkérdés. Nem fogtak fegyvert a fejedhez ÖNKÉNT mentél bele. Minden más csak kifogás. És hogy lesz e ebből szakítás..? Hát őszintén szólva az lenne a legjobb. Mert ha megbocsájt, akkor később vérszemet kapsz és meg fogod tenni újra, aztán újra. Szóval a lány érdekében neked kellene szakítanod mert ezek szerint neked ő nem fontos és amíg a másik nőt töcskölted addig sem volt fontos hogy mit érezne a nőd ha ezt tudná...
Szóval mond el neki az igazat, aztán magadnak is ismerd be hogy fejben még annyira gyerek vagy, hogy alkalmatlan vagy komoly kapcsolatra.
ma 00:16
Melyik a gyilkosabb? Aki egy embert öl meg, vagy aki tucatnyit? A gyilkos gyilkos egy áldozat után is ha szándékosan tette.
Az alkohol megint csak kifogás. Ez egy elcseszett nézet, hogy az alkoholt enyhítő körülménynek vesszük. Éppen hogy súlyosbít. Mert ha tudod hogy alkohol hatása alatt ilyen könnyen hulyeseget csinálsz, akkor miért iszol?
És ez nem erkölcscsőszködés hanem tény. Nagyon sok ember meg tudja állni hogy félredugjon. Te ehez fejben most még gyerek voltál. Ennyi történt. Ne takarózz kifogásokkal. Légy egyszer az életben Férfi
Na most már minden világos. Aki a tömeggyilkost egy szintre emeli az egy embert megölttel azzal nincs miről beszélni.
Gondold ezt még át kicsit Steven.
Én átgondoltam. Te próbálod mentegetni magad. A gyilkos csak egy erős példa volt. De mondhatam volna pedofilt, adócsalót, és szinte bármit ahol felrugnak önös érdekből bizonyos "szabályokat"
És neked is könnyebb belekötni ebbe, mint hogy beismerd hogy gyenge akaratú ember vagy.
Csak a gyengék bújnak kifogások mögé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!