Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak mit tennétek ha teljesen elhanyagolnátok a barátnőtöket hosszú hónapokig és erre fel ő érzelmileg megcsalna titeket?
Velem ez történt, nem igazán foglalkoztam vele az utóbbi hónapokban, teljesen ignoráltam, ha beszélgettünk is, inkább csak elégedetlenkedtem az irányába, hogy lehetne másabb, jobb stb.
Most nem tudom mit tegyek.
Ha komolyan gondolod vele, akkor kérj bocsánatot és nagyon igyekezz visszaszerezni őt.
Miért ignoráltad?
Sajnos sok kellemetlenség adódott az utóbbi egy évben, ő teljesen összeomlott, én pedig inkább bezárkóztam.
Sok vita volt köztünk 1-2 dolog miatt, pl a munkám, az ő munkája, én is, és ő is rosszul érezte magát a munkahelyén. Én nem hallgattam meg a problémáit, nem fordítottam rá elég és kellő figyelmet, mikor én próbáltam nyitni felé, akkor meg már ő zárkózott el tőlem, mert másnál megkapta azt a figyelmet amit tőlem nem.
Szóval eléggé rosszul érzem, érezzük magunkat, mert szeretjük egymást, de én nem tudom túl tenni magam a megcsaláson, ő meg nem tudja túltenni magát azon, hogy rideg és érzéketlen voltam vele.
Velem most történt egy nagyon hasonló, de ennél ezerte durvább. Egy pillanat alatt úgy megváltozott a lány, hogy már rá sem ismerek és most konkrétan "sugardaddyt" keres magának.
Én is elhanyagoltam és már jó ideje eléggé elkényelmesedtem, de azért nekem is megvoltak az okaim. Nem ez az első, hogy hasonló történik. Én tudom magamról, hogy nem vagyok tökéletes és felmenteni sem akartam. Viszont szerintem egy kapcsolat mindig két emberen múlik és lehet máshogy viselkedtem volna, ha ő is megfelelően közelít meg és nem pedig hatalmas hisztit ver mindig mikor valami nem tetszik neki, ami totálisan elvette a kedvem egyaránt a megbeszéléstől és egyaránt tőle.
Egy kapcsolat mindig és mindig két emberen múlik. Ha gond van vele, akkor biztos hogy mind a két fél hibázik, nyilván nem ugyanolyan arányban, de olyan nincs, hogy egyik mindent tökéletesen csinált, a másik meg egy utolsó szemétláda rohadék, aki sz**t egészre. Etekintetben, ha nem képes empatikusnak lenni és önkritikusnak lenni, avagy ha neked sem megy ez, s nem akarjátok mind a ketten megoldani, akkor az a tapasztalatom, hogy akármit csinálhatsz, nem lesz jó.
Én nekem is friss most, nekem ez már második és utána rögtön én is próbáltam mindent megtenni, hogy helyrehozzam, de ő minimális önkritikát nem mutatott. Hiába hitegetem magam, hogy én rontottam el, ő egy rendes lány és nekem kell helyre hoznom, de ez egy hazugság, ez egy álam. Ő ugyanannyit hibázott mint én, s minimálisan sem érdemlem meg, amit tesz velem, ő pedig ezt lesz**ja. Akármennyire is fáj, be kell látni, hogy ennek nincs értelme :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!