Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jól tettem ,hogy lebuktattam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem ,hogy lebuktattam?

Figyelt kérdés
Volt egy pasi ,aki úgy bejött,de éreztem már az elején valami nem stimmel nála. Eltűnt hetekre. Telefonszámot nen adott meg,csak kamu facebookot.Ott gyűjtötte a picsákat,akit meg akart dugni. Rajtam kívül volt ott egy másik nő is. Ráírtam ,hogy vigyázzon vele mert nős . Azt mondta vele is úgy ismerkedett meg ahogy velem. Osztogatta a nevét a csajolnak,hogy jelöljék be őt facen. Utána jól megdugja majd kihasználja őket.. aztán eltűnik.jön a következő. Csakhogy a másik csaj elküldte a feleségével lévő közös képet,így lebukott. Szerintetek? Van ilyen ember?
2023. máj. 22. 07:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint van. De rajtad kívül mindenki pcsa? Miért degradalod őket amikor pont ilyen helyzetben vagy te is ?
2023. máj. 22. 07:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Már nem vagyok,mert tiltottam
2023. máj. 22. 07:29
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
Én is tettem ilyet! 23 voltam, a pasirol 4 honap utan kiderült, hogy nős, ket gyerekkel! Boritottam mindent, elvesztette a házát a felesegét, ha jól tudom, a gyerekei utálják! A nő egyebként megköszönte...!
2023. máj. 22. 07:31
 4/9 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom ki a nője
2023. máj. 22. 07:32
 5/9 A kérdező kommentje:
Ha nem nézett volna hülyének nem lett volna ez.
2023. máj. 22. 07:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, de te is pcsa vagy ugyanúgy.
2023. máj. 22. 09:58
 7/9 A kérdező kommentje:
Annak is elmondom milyen
2023. máj. 22. 10:23
 8/9 anonim ***** válasza:
95%
Letiltottad, akkor hogyan? 😅
2023. máj. 22. 11:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Csak a massengerbe
2023. máj. 22. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!