Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lebuktattam a barátom, de hogyan tovább?
Tudom az én részemről sem szép amit tettem.
Sajnos az ex nője elég sokáig a képben volt valamilyen formában, de eddig legalább elmondta. Egy ideje azonban semmit nem beszél róla, nyilván miért is kéne. Furcsa dolgok voltak ismét, nem hagyott nyugodni a dolog és rákerestem a nő profiljára.
Tegnap esti friss posztjai vannak, miközben a barátom lakásán volt! Felismertem a helyet, még a karácsonyi díszt is amit én tettem az asztalra. Teljesen felfordultam ettől, de nem tudom hogy mondjam el mindezt neki? Hiszen én is saras vagyok hogy kémkedtem, de szerintem egy ilyen fotósorozatot senki sem akarna látni a párja lakásáról, ahol az ex hempereg!
Másfél éve vagyunk együtt, és komoly kapcsolat (volt).
Jelenleg nem élünk együtt, mivel 2 hónapot külföldön vagyok tanulmány miatt, de most mennék haza karácsonyra már. 25 évesek vagyunk.
2#
Nem tudom miért van bennem az, hogy valahogy közöljem felé miért is akarok szakítani. Gondolom tagadna vagy támadna csak, így lehet sok értelme nem lenne, de nem akarom úgy lezárni hogy csak felszívódok. Aztán jönne azzal hogy honnan tudom? Itt én is lebuktatnám magam, de szerintem a két dolog nem egy kaliberű. De ezután rohadtul nem tudom elhinni hogy nem volt köztük semmi.
Én sem értem mit aggódsz ezen, megnézted valakinek a nyilvános profilját, azta:D
Screeneld le, küld el neki, aztan tagadjon, ami jól esik.
Nem vagy saras, hogy kémkedsz a SAJÁT KAPCSOLATOD tekintetében, a te életedről van szó.
Vonulj vissza, törd a fejed, várj 1 hetet, mit mesél el magától, aztán dönts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!