Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lebuktattam a barátom, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lebuktattam a barátom, de hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Tudom az én részemről sem szép amit tettem.

Sajnos az ex nője elég sokáig a képben volt valamilyen formában, de eddig legalább elmondta. Egy ideje azonban semmit nem beszél róla, nyilván miért is kéne. Furcsa dolgok voltak ismét, nem hagyott nyugodni a dolog és rákerestem a nő profiljára.

Tegnap esti friss posztjai vannak, miközben a barátom lakásán volt! Felismertem a helyet, még a karácsonyi díszt is amit én tettem az asztalra. Teljesen felfordultam ettől, de nem tudom hogy mondjam el mindezt neki? Hiszen én is saras vagyok hogy kémkedtem, de szerintem egy ilyen fotósorozatot senki sem akarna látni a párja lakásáról, ahol az ex hempereg!

2022. nov. 26. 18:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%

Én mondjuk még egyvalamit megtennék.

Megkérdezném a nőt is, mi van köztük, mert láttad, hogy összejárnak, amiről a barátod hazudik neked.

Lehet, hogy ő meg nem tudja, hogy ti együtt vagytok!!

Mégse csak egy "kis apróság" miatt fogsz szakítani, több lesz a mérlegnek abban a serpenyőjében, ha megtudsz még egyet-mást.

Amúgy mik derülnek még ki a posztokból?

2022. nov. 26. 20:24
 12/22 anonim ***** válasza:
59%

Én biztos nem küldenek képet. Borítékolható, hogy azt fogja mondani, csak felugrott valamiért a nő (kölcsönkért valamit, vagy bármi kamu). Persze, hogy nem mondta, mert természetesen nem fontos, tök lényegtelen. Miért említette volna?

Simán annyit mondanék, hogy biztosan tudom, hogy dugja az exét, úgyhogy mostantól legálisan teheti, én kiszálltam. Hagy törje a kis buksiját, mivel bukott le. Sose mondanám el neki.

2022. nov. 26. 21:16
 13/22 anonim ***** válasza:
87%
12: Annyira nem fontos és lényegtelen, hogy több posztja is van a nőnek arról az estéről. Aha.
2022. nov. 26. 21:25
 14/22 anonim ***** válasza:
83%

Aki ilyen aljas azt a saját fegyverével szurnám szíven. Kiposztolsz egy csókolózos képet " my new boyfriend".

UTÁNA! Másnap küldesz egy üzit, bocs de megtaláltam az igazit. Aztán letiltod mindenhol.

2022. nov. 26. 21:33
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

#13! Félreérted, amit írtam. A pasi mondaná ezt a kérdezőnek, ha elküldené a képet és számon kérné, miért nem szólt róla, hogy találkozgat nála az exével. Mivel nem ő posztolt, hanem a csaj, azt kamuzná, hogy mit tudja ő, miért posztolt, csak felugrott valamiért, azért nem szólt a kérdezőnek róla, mert ennyire nem tartotta fontosnak. (Valahogy így: Azt se mondtam, hogy tegnap átugrott a szomszéd, egy bögre liszttért, mert az övé elfogyott.)

2022. nov. 26. 21:37
 16/22 anonim ***** válasza:
53%
15: Értettem én!
2022. nov. 26. 21:43
 17/22 anonim ***** válasza:
91%

#16! Akkor csak nem akarod érteni. Remélhetőleg a kérdező kidobja. Akkor meg már távozzon méltósággal! Ha felfedi a kártyáját, ő lesz a hisztis, féltékenykedő pics@, aki kutakodik utána és a semmiért szakít, hisz, ha a poszton nem szerepel konkrétan szex, akkor tarthatja a mesét, hogy az ő hibája, csak annyi, hogy nem említett a barátnőjének egy lényegtelen dolgot, hogy felugrott valamiért egy "ismerőse." Ha viszont nem mutatja meg, nem vádolhatja kutakodással, és nem áll meg az ok nélküli féltékenykedés se, hisz a pasi tudja, hogy megcsalta, és azt nem tudhatja, hogy a csajnak erről van-e konkrét bizonyítéka.+Vádolhatja magát, hogy nem elég, hogy megcsalta, még olyan béna volt, hogy le is bukott.

2022. nov. 26. 22:00
 18/22 anonim válasza:
100%
Hat ez nem eppen kemkedes, miert ne nezhetned meg akarki profiljat, nem igaz? ;-) Lebukott, ennyit ert, kuka.
2022. nov. 27. 17:59
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

én is saras vagyok hogy kémkedtem,

Nem kémkedtél, nyilvános posztban kirakta a másik csaj. Egyrészt. Másrészt ő hazudozik és valszeg csal is a jelek szerint.

Én is screenshotot küldenék, néhány kérdőjellel. Labda nála. Kíváncsi vagyok, erre milyen magyarázattal tud előállni. HOgy csak felugrott kölcsönkérni valamit? Azt ki is posztolta? Életszerű.

2022. nov. 28. 14:55
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Elmondod neki hogy miért, és kész :)
2022. nov. 29. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!