Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lebukott a pasim, hogy megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lebukott a pasim, hogy megcsal, es probalnek veget vetni a kapcsolatnak de nem hagyja, siman el szeretnek tole koszonni, es szeretnem ha o is kimondana, hogy vege. De nem teszi, hiaba mondtam neki,hogy vege ?

Figyelt kérdés
es hogy nem fexem mas no utan senki agyaba, nem mondja ki, hogy vege, hogy szia. Ez nekem fontos lenne igy tudnam lezarni es nem belehulyulni abba hogy meg nem tudom lezarni. Hogy tovabblepjek, hogy el tudjam engedni. Mit tegyek vele, reagalni nem reagal, ... nem lehet vele kommunikalni, ez akkora keres, hogy csak annyit mondjon vagy irjon le, hogy szia? Nem hajlando ra. Nem tunik nagy dolognak,de hogy huzzam ezt ki belole?
2023. máj. 21. 19:21
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de szakítottál vele. Ezek után mit kell még drámázni? Miért kéne leülnie veled beszélgetni, hogy elmond neki, hogy szakítottál? Ő megértette. Nincsenek itt elvarratlan szálak. Miért kéne bármilyen kérésedet teljesítenie, ha már dobtad?
2023. máj. 22. 01:16
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem érthető a probléma. A kérdező azt akarja, hogy tegyen beismerő vallomást a pasi. Ha nem akarja, akkor nem fogja megtenni. Romantikus szakításra itt nincs szükség. A bizalom elveszett. Fogod, letiltod, oszt viszlát.
2023. máj. 22. 03:25
 33/39 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Egyelore ..nem tudom mit csinaljak. Az a baj, hogy ilyenkor nem tehet az ember semmit. Fel kell fogjam, annyira merges vagyok es tehetetlen, csak ennyit akartam volna, mert azert szerettem persze es ilyen hirtelen, meg hianyzik meg meg annyi minden kozos dolgot kellett volna csinalnunk. Meg a holnapi napot megvarom, a cuccaimat ki kell rakja, ha holnap se mond semmit lezarom nelkule.
2023. máj. 22. 04:00
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Az új csajával röhögnek esténként az üzeneteiden.
2023. máj. 22. 13:37
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

"Lebukott a pasim, hogy megcsal, es probalnek veget vetni a kapcsolatnak de nem hagyja"

Egy kapcsolat lezárásához nem kell két ember, elég egy is. Ő már rég lezárta, azt írtad már régóta hanyagolt, már jó ideje meg se dugott. Te kattogsz itt hülyeségeken.

2023. máj. 22. 13:39
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Lassan úgyis kezdesz majd könyörögni, hogy talizzatok és beszéljétek meg.
2023. máj. 22. 16:18
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
Még a bíróság is felbontja a házasságot egy "nem" alapján - mit vekengsz ilyen ovis hülyeségen, hogy ő nem adja a hozzájárulását a te szakításodhoz? Hülyét csinálsz magadból, kislány.
2023. máj. 22. 16:19
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Szia
2023. máj. 22. 16:26
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg már rég szakítani akart a pasid, csak nem volt bátorsága kimondani mert tutyimutyi, vagy csak nem akart összetörni. Örül neki, hogy kiderült a megcsalás, mert így kimondtad helyette, hogy vége, nem neki kellett. A két kellemetlen helyzet közül ez volt neki az egyszerűbb. Ez amúgy elég sok pasira jellemző.
2023. máj. 22. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!