Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lebukott a pasim, hogy megcsal, es probalnek veget vetni a kapcsolatnak de nem hagyja, siman el szeretnek tole koszonni, es szeretnem ha o is kimondana, hogy vege. De nem teszi, hiaba mondtam neki,hogy vege ?
Nem jött neki össze a másik, vagy jó (volt/) lenne neki egyszerre két személyt hülyére venni. Mit nem lehet azon felfogni, hogy azért nem szakít, mert te nem szakítottál vele? Nincs az, hogy szakítás után sziát ír, vagy, hogy:
"Jó volt a kapcsolat, de nem volt elég, bocs, hogy félrekúrtam."
Ne légy már nevetséges!
Ne várj goodbye-t, thx 4 sex and so on-t, tiltsd le!
Neked jobb, de hogy miért az számomra érthetetlen.
Hülyére vett és vesz még mindig, nem szeret, nem becsül, hazudott, megcsalt, talonban tart és te azt szeretnéd, hogy intsen? Hah, sokat vársz tőle.
Egy gerinctelen féreg, nem fog elbucsuzni, hamarab szó nélkül le fog tiltani. 😂
És akkor is így fogsz őrlödni egy sz@rzsákon, aki azt nem érdemli meg, hogy eszébe juss, komolyan?🙄
Menj el pszichológushoz, vagy beszéld ki magad közeli alanyoknak, foglalkozz inkább magaddal, mint vele! Nem éri meg, hogy rajta kattogj, magad teszed tönkre egy sunyi f@szkalap miatt? Van neked eszed legalább egy pici? 🤔
Dehogy, talonban tart, ha nem jön oszze mással, akkor ott vagy te.
"Ha nincs ló jó a szamár is!" és te vagy a szamár.
15os. Igazad van. De tudom, hogy sokat szamitottam neki, meg meg most is de...ennyit emehet megtenni?
Vegen meg tenyleg o tilt le hogy ne zaklassam
Ne haragudj, de ez nagyon primitív.
Elköszönök, kilépek az ajton. Ő hallgat. Tehát egyetért.
Mit váraz?
Azt, hogy könyörögjön?
Semmit sem számítasz neki. Annyit sem, hogy elköszönjön.
Itt már nálad a gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!