Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lebukott a pasim, hogy megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lebukott a pasim, hogy megcsal, es probalnek veget vetni a kapcsolatnak de nem hagyja, siman el szeretnek tole koszonni, es szeretnem ha o is kimondana, hogy vege. De nem teszi, hiaba mondtam neki,hogy vege ?

Figyelt kérdés
es hogy nem fexem mas no utan senki agyaba, nem mondja ki, hogy vege, hogy szia. Ez nekem fontos lenne igy tudnam lezarni es nem belehulyulni abba hogy meg nem tudom lezarni. Hogy tovabblepjek, hogy el tudjam engedni. Mit tegyek vele, reagalni nem reagal, ... nem lehet vele kommunikalni, ez akkora keres, hogy csak annyit mondjon vagy irjon le, hogy szia? Nem hajlando ra. Nem tunik nagy dolognak,de hogy huzzam ezt ki belole?
2023. máj. 21. 19:21
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

De nem akarja, hogy szetmenjunk. De en meg igen es csak egy elkoszonest varnek el.

De lehet ujragondolom a dolgot. De ha nem mondjuk ki mi dketten a veget o meg jelentkezne meg elvarna hogy menjek. Es akkor is azt mondanam, hogy nem es hogy zarjuk le. Jobb lenne mar most. Tiszta lappal kilepni

2023. máj. 21. 20:26
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
😂😂😂
2023. máj. 21. 20:28
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Újragondolod, vagyis amit írtam visszamész hozzá. Azért nem búcsúzik el már írtam, mert várja, hogy a többi személyből valaki ráfanyalodik-e és ha nem, akkor te rád fanyalodik. Közben persze ismét szétcsal mint a huzat. 😂

Most komolyan kérdezem:

Tényleg ennyire szánalmas vagy, vagy ez egy troll kérdés?

2023. máj. 21. 20:31
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

Fájdalmasan buta vagy.

Azért nem mondja ki, mert tudja hogy addig szórakozhat veled, MERT MEGTEHETI, akkor is, ha most azt mondod, hogy nincs esélye. Mert ha még hónapokig nem ír sziát, akkor szépen lassan "elgyengülsz" és elérte amit akart. Szexet

2023. máj. 21. 20:32
 25/39 A kérdező kommentje:
Nem arra gondoltam, hogy visszamegyek hozza, hanem hogy ragaszkodjak e az elkoszonesetol. Csak akkor meg en hogy zarom le magamban..
2023. máj. 21. 20:34
 26/39 A kérdező kommentje:
24 az lehet. De ha mar nem is talalkozunk meg nem keres ugy, akkor neki nem mindegy hogy egyaltalan talonban tartson e.
2023. máj. 21. 20:37
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
De mit kell lezárni? Azt, hogy hűtlen volt, hogy kamuzott? Azt szia nélkül is lehet. Azt kéne felfogni és elfogadni, hogy sz@rt se érsz neki! Maximum jó lennél mint biztos lyuk ha más nem akad, kihasználna! Neked akkor minek van szükséged búcsúra? Írták már, menj el pszichológushoz! Gondok vannak fejben.
2023. máj. 21. 20:42
 28/39 A kérdező kommentje:
En felfogtam, hogy vege, de masok pl leulnek egymassal megbeszelni mit rontottak el, emberi normalis mondon es lezarjak. Face to face. Ilyen is van. Ez meg amit en szeretnek egy icipici keres lenne. Nem miatta, miattam. Ilyen elvarratlan szalakat nem akarok. Kulonben bennemaradnek ebbe hulye ketsegbeesesbe allapotba
2023. máj. 21. 20:46
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

De azok a mások nem a te "párod" érted? Lehet azok a párok nem csaták meg egymást egyáltalán, inkább azért szakítottak, mert elmúlt a szerelem, nem tudtak kompromisszumot kötni,sok volt a vita, a táv miatt.

Te mit hasonlítgatod a te kapcsolatod a máséhoz?

Miféle elvarratlan szálakról dumálsz? Azért csalt meg kisbogaram, mert nem szerelmes beléd, nem tisztel, nem voltál elég semmilyen téren és formában, hányszor írjam még le? Azért nem szexelt veled utolsó időközben mert más(oka)t nyomogatott!

Nem léteznek elvarratlan szálak!!!

2023. máj. 21. 20:52
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

Nálad nagy gondok vannak ott fent az emeleten...

Milyen elköszönést vársz, mit erőlteted? Te lezárod és ennyi. Nem kell ahhoz ő is elköszönjön, hogy vége legyen. Amúgy mi kell még ennél egyértelműbben, mint hogy nem is válaszol? Lesz@r téged, lezárta, ennyi volt. Max röhög rajtad, annyira szánalmas vagy ezzel, hogy kiakarsz erőltetni egy sziát legalább. Meg mi az, hogy nem mered letiltani? Vicc...neked az a bajod, hogy igazából nem akarod lezárni, reménykedsz, hogy hátha folytatni akarja.

2023. máj. 21. 23:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!