Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online megcsalás leleplezés? Facebookon álprofil?
Sziasztok! Nagy elkeseredettségemben írom ezt a kérdést. Párommal van egy fél éves kisfiúnk, négy éve vagyunk lassan együtt. Több hónapja történt már, hogy a számítógépében (közösen használjuk az eleje óta) álfacebook fiókot találtam, ahol más nőknek, fiatal lányoknak irogatott, szédítette őket. Telefonhívásban is volt velük. Természetesen mind ezt hamis névvel és személyként. Mocskos üzenetváltaások zajlottak le, minden partnerét videochates oldalakon ismerte meg. Párom mindent tagad, de az Ip-cím alapján tudom, hogy hazudik. Pluszban mindig akkor történtek a beszélgetések, amikor én a szülőfalumban voltam (sokat hazajárok a kisfiammal).
Iszonyat összetört bennem minden bizalom, ugyanis több hónapon át mentek ezek a mocskos dolgok. Viszont semmi bizonyítékom nincs, érdekes módon, amiről a páromnak fogalma sem volt fiókjából másnapra kitörlődött minden üzenet kitörlődött...
Azóta eltelt már egy kis idő, együtt maradtunk, mivel szeretem megbocsátottam neki. De van egy nagyon erős félelmem, hogy azóta is hátha újra akciózik.
Kérdésem az lenne, hogy hogyan deríthetnék fényt az igazságra? Tudtok nekem ötleteket tanácsolni, amivel bizonyítékokra tudok szert tenni? Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!