Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online megcsalás leleplezés? Facebookon álprofil?
Sziasztok! Nagy elkeseredettségemben írom ezt a kérdést. Párommal van egy fél éves kisfiúnk, négy éve vagyunk lassan együtt. Több hónapja történt már, hogy a számítógépében (közösen használjuk az eleje óta) álfacebook fiókot találtam, ahol más nőknek, fiatal lányoknak irogatott, szédítette őket. Telefonhívásban is volt velük. Természetesen mind ezt hamis névvel és személyként. Mocskos üzenetváltaások zajlottak le, minden partnerét videochates oldalakon ismerte meg. Párom mindent tagad, de az Ip-cím alapján tudom, hogy hazudik. Pluszban mindig akkor történtek a beszélgetések, amikor én a szülőfalumban voltam (sokat hazajárok a kisfiammal).
Iszonyat összetört bennem minden bizalom, ugyanis több hónapon át mentek ezek a mocskos dolgok. Viszont semmi bizonyítékom nincs, érdekes módon, amiről a páromnak fogalma sem volt fiókjából másnapra kitörlődött minden üzenet kitörlődött...
Azóta eltelt már egy kis idő, együtt maradtunk, mivel szeretem megbocsátottam neki. De van egy nagyon erős félelmem, hogy azóta is hátha újra akciózik.
Kérdésem az lenne, hogy hogyan deríthetnék fényt az igazságra? Tudtok nekem ötleteket tanácsolni, amivel bizonyítékokra tudok szert tenni? Köszönöm szépen a válaszokat!
Már fényt derítettél rá ügyesen.
Ő egy szélhámos.
Mire vagy még kiváncsi, ami ezen változtatni tudna?
Ahogy az első írta.
A párod olyan, amilyen.
Ettől még maradhatsz vele, ha akarsz.
De megváltozni nem fog.
Valakinek vagy szent a házasság vagy nem.
De ha számodra nagy különbség van, hogy chatel lányokkal, videózik, az utcán flörtöl, akkor persze lehet kutakodni.
A böngésző előzménye jó kezdet, de ugye ott az inkognitó mód. Marad a keylogger, de ugye az se biztos, hogy a gépen csinálja, pláne ha már lebukott rajta. Kutakodhatsz a telefonjában, vagy megfigyeltetheted az utcán..
De egyébként mi jelentősége van? Legutóbb megbocsátottál, mert "szereted", akkor gondolom megint megbocsátanál, hiszen nem változott semmi.
4.5. csak azt írták, veled mit tesz ez a helyzet.
De a többi nő is áldozat, kihasználja, átveri, összetöri őket.
Mért nem elég azt tudni, hogy valaki ilyet tudatosan képes megtenni érző lényekkel, akár csak eggyel is?
Neked nem derogál közösködni egy ilyennel, aki fájdalmat okoz az embereknek élvezetből?
Másnak adja ki magát, több nevet használ... és akkor még csak párkapcsolatban bukott le ezzel.
Hol van benne az erkölcsi határ?
Gazdasági csalást, okirathamisítást nem követne el?
Nem lehet másik családja másutt, ahol másik néven ismerik?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!