Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka hogy nem szeretné a volt szeretöm hogy elfelejtsem ?
Figyelt kérdés
2023. máj. 14. 09:43
1/11 anonim válasza:
Meg elő akar venni majd a fiókból. Hogy legalább talonj maradj neki.
De hogy nem tudod? Olyan faékek.pedig.
2/11 anonim válasza:
Egituning is lehet hogy majd a pasod mellől rá vágyakozzá'.
Hízna a mája hogy lerázott nők is utána epekednek ő az isten
3/11 A kérdező kommentje:
#2 Ö monta hogy nem akkarja hogy elfelejtsem, mert Ö bele törödik hogy úgyse tud ameddig él
2023. máj. 14. 10:04
4/11 anonim válasza:
Megdugna még pàrszor. Ennyi. Ne láss bele többet.
5/11 anonim válasza:
Mit akarsz beleképzelni ebbe? Sokan szeretnék azt ha felejthetetlenek maradnának:D
6/11 A kérdező kommentje:
#5 Nem szeretnék bele képzelni semmit, csak nem értettem hogy mért nem szeretné hogy elfelejtsem, Mindig megjelenik ahol vagyok
2023. máj. 14. 10:58
7/11 Kései Sirató válasza:
Továbbra is folytatni akarja a szexet veled.
8/11 anonim válasza:
Ha nem akarja, hogy tovább tudj lépni, akkor egy önző s eggfej. Ez a mentalitás undorító. Ő nem tud neked többet adni, de neked se legyen jobb.
9/11 anonim válasza:
Biztos jó volt veled az ágyban.
10/11 anonim válasza:
Én is folyamatosan kerestem és keresem a régi pasikat és szeretőket. Talomban tartom őket. Nem olyan rossz az, ha segítségre van szükségem, akkor van akad egy ember gyorsan, akinek akár természetben is tudok fizetni... 34N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!