Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Folyton ez jár a fejemben....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyton ez jár a fejemben. Mit csináljak, hogy elfelejtsem?

Figyelt kérdés
Lakik egy nő a környéken akinek van férje és 3 gyereke, de a legkisebb gyerek is már 13 körül van. A férjével váltottam már pár szót néhányszor de keveset van otthon a munka miatt. A feleséggel nem beszéltem ezek előtt soha, csak köszönőviszonyban voltunk. Pár hete úgy hozta a sors, hogy egy közös ismerősünknél volt egy kis összejövetel, többször észrevettem, hogy néz de nem tulajdonítottam neki nagy figyelmet. Egy félreeső helyen elkezdtünk csak úgy beszélgetni és egyszercsak azt vettem észre, hogy maga felé irányítja a kezemet, na hát nekem se kellett több. Nem is gondoltam semmire de órákon át élveztük egymást. Csak másnap gondolkoztam el azon amit tettem. Majdnem napi szinten egymásba botlunk és ő akar folytatást de én már nem. Nagyon jó volt de férje van és gyerekei. Nem az, hogy félek a férjétől csak egyszerűen a tudat, a helyébe képzelem magam. Azóta folyton eszembe jut ez az egész és kicsit lelkiismeretfurdalásom van.
2017. márc. 27. 22:13
 1/8 anonim ***** válasza:
25%
Neked sem való nő.
2017. márc. 27. 22:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugródeszka lennél neki. semmi több.
2017. márc. 27. 22:19
 3/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ez járjon a fejedben és akkor azt is elfelejted amit nem terveztél. Egyébként, elmúlik.

30/f

2017. márc. 27. 23:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha nem veled, akkor mással csinálja. Én csak annyit várnék el tőle, hogy a gyerekei és a ferje se sérüljön. Mondja meg a férjének, hogy szeretőt tart, csináljanak nyitott kapcsolatot, szabályozzák kivel lehet, kivel nem, mikor és hol, stb... ennyit kellene megtenni. Mindenkinek megvannak a szükségletei, 40 felett meg 3 gyerek után egy beszürkülő házaságban teljesen érthető, hogy a felek már nem kívánják egymást, de attól még nem kell átb.aszni a másikat és kic.seszni a családdal, megvan a módja...
2017. márc. 28. 00:33
 5/8 anonim ***** válasza:
8%
Ilyen szerencséd sem lesz mindig.:)
2017. márc. 28. 07:24
 6/8 anonim ***** válasza:

A nő telefonszámára vagyunk kíváncsiak.

email bármi :D :DDD

Amúgy viccen kívül.

Hosszú távon gondolkodj, olyan döntést válassz, ami hosszú távon a legjobb neked és az ő gyerekeinek. ez a fontos.

2017. márc. 28. 20:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Felejsd el!Jó parti vagy neki míg a férje húzza az igàt addig veled hetyeg!Van ilyen nő usmerősöm és szintúgy családos de nem vàlt el a férjétől persze ez a férjen is múlik de akkor is ha téged szeretne akkor lépne!
2017. márc. 29. 02:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Nő ismerősöm *
2017. márc. 29. 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!