Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem tul magam ezen? Már csak a halál jár a fejemben és a biztos módszer amivel sikerülhetne.
Semmiképpen sem szabad öngyilkosnak lenned, egy férfi miatt. A gyerekedért pedig felelősséggel tartozol, és az még mindig messze nem olyan rossz neki, ha sírni lát, minthogy egyáltalán nem, mert te megölted magad.
Egyébként hány éves vagy?
Ó, hát nagyon fiatal vagy még. Simán találhatsz egy jobb kapcsolatot a jelenleginél. Bár ha idősebb lennél, akkor is ezt tanácsolnám: szakíts vele, mert csak az idődet pazarlod mellette.
32F
Ha egy normális férfi lenne melletted nyilván nem lennének ilyen problémáid. És ha mindenben számíthatnál rá.
E mellett még barátokra is lenne szükséged akik támogatnak.
Te magad is beláttad már,hogy rossz ez a kapcsolat.
Akkor meg mire vársz??
Kutyából nem lesz szalonna, és nem fogsz tudni bízni benne soha.
Én borzasztó féltékeny típus vagyok,őrülten szerettem a párom, de mégsem volt kerek valami.
És iszonyat nehezen,de végül elhagytam,erős voltam, majd beledöglöttem, de sikerült,és ma már sokkal jobb.
Csak azt bánom,hogy ilyen sokáig vártam.
Te is meg fogod bánni.......
Ha pedig rendeződik a kis életed nem járnak majd ilyen gondolatok a fejedben. pláne egy olyan pasi miatt aki meg sem érdemli,hogy idegeskedj miatta!
Baromi erősnek kell lenned,és továbblépni..lelépni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!